تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
آموزش سئو سایت

آموزش سئو سایت

آموزش سئو سایت

نکات سئو سایت در سال 2016

در سال 2016 سئو سایت و بهینه‌سازی آن برای موتورهای جستجو بیش از سال‌های قبل رواج پیدا کرده است و این به دلیل افزایش اعتماد و تعداد کاربرانی است که از اینترنت برای خرید کالا و خدمات مورد نیاز خود استفاده می‌کنند. همچنین اگر در الکسا که به بیشترین سایت‌های ورودی‌دهنده به سایت‌های برند نگاهی بیاندازیم، خواهیم دید که گوگل بیشترین سهم را در ورودی به آن‌ها داشته است.

در کشور ایران هم براساس اتفاقات سال‌های گذشته در توسعه تجارت الکترونیک و افزایش کسب و کارهای اینترنتی سئو جایگاه ویژه‌ای برای افزایش فروش به دست آورده است. بالطبع یادگیری و آموزش سئو نیز بین کاربران رواج پیدا کرده است.

بدیهی است که برای پیروزی در دنیای رقابتی وب‌سایت‌ها، باید از آخرین تکنیک‌های بهینه‌سازی سئو سایت آگاهی داشته باشید. همیشه در نظر داشته باشید که روش‌های سئو با سرعت بالایی در حال تغییر هستند به طوری که ممکن است معیارهای رتبه‌بندی در سال 2015 میلادی، در سال جاری منقرض شده و یا دچار تغییرات چشم‌گیری شوند. شایان ذکر است که الگوریتم‌های گوگل در سال 2015 بروزرسانی‌های متعددی داشته است و در مقایسه با سال‌های گذشته با سرعت بالاتری دچار تغییر شده است.
بهینه‌سازی موتور جست‌وجو نیازمند صرف زمان، هزینه و مهارت بالا می‌باشد که واقعا کار هرکسی نیست! برای کسب رتبه‌های بالاتر باید با پشتکار بالا، تکنیک‌ها و مفاهیم مرتبط با
سئو را تعقیب نمایید.

در این مقاله می‌خواهم از مهندسی معکوس استفاده کرده و به شما هشدار دهم که در سال آینده چه کارهایی را نباید انجام دهید.کارهایی که انجام آن‌ها می‌تواند به منزله از دست دادن کل اعتبار اینترنتی شما شود.

 

داغ کردن لینک به صورت غیرقانونی ...!

با نگاهی کوتاه اما با دقت به سال 2014 بر اساس گزارش‌های گوگل، هرگونه داغ کردن لینک که به اصطلاح غیرطبیعی شناخته می‌شود نه تنها باعث بهبود رتبه‌بندی وب‌سایت شما نخواهد شد بلکه موجبات افت آن را نیز فراهم می‌کند. اما جالب است بدانید که بر اساس بروزرسانی‌های جدید، هرگونه خرید و فروش لینک با هدف داغ کردن محتوا و لینک‌های موجود در وب‌سایت کاملاً موجه خواهد بود…!!!

اما من (امیر قمصری) پیشنهاد می‌دهم به این بحث‌های جدید گوش ندهید. براساس تجربه این سال‌های من این اعلام فقط یک تله است!!! انتخاب با شما.

 

لینک‌ها (Anchor Text)

انکرتکست و یا متن‌های لنگری در واقع به قسمت‌هایی از محتوا گفته می‌شود که قابل کلیک کردن باشند. توجه داشته باشید که یک انکر تکست سئوسازی شده تاثیر بالایی در رتبه‌بندی وب‌سایت شما خواهد داشت. بر اساس تحقیقات سئو موز استفاده بهینه و مناسب از انکر تکست‌ها یک برگ برنده برای شما با هدف پیروزی در دنیای رقابتی وب‌سایت‌ها است.


طراحی‌های نامناسب موبایل

بی‌شک یکی از مهم‌ترین معیارهای رتبه‌بندی سئو در سال 2016 پشتیبانی کردن از نسخه موبایل در وب‌سایت‌ها می‌باشد تا آنجا که در ماه اول سال 2016 گوگل یک ابزار جدید ویژه همین بحث در وب مستر تولز اضافه کرده است!

 

مشارکت نامناسب کاربر

یکی از معیارهای مهم و تاثیر گذار در رتبه‌بندی سئو جذب کاربران و مخاطب‌های مناسب برای وب‌سایت است. این فاکتور در سال 2016 هم اهمیت بالای خود را حفظ کرده است. تعداد پایین بینندگان در وب‌سایت‌ شما می‌تواند با سرعت بالایی رتبه‌بندی شما را به شدت کاهش دهد. با در نظر گرفتن تمام این مطالب با صرف هزینه و زمان مناسب برای جذب مخاطب‌های وفادار به وب‌سایت خود و در ادامه حفظ و نگهداری این کاربران رتبه‌بندی سئو وب‌سایت خود را به عرش برسانید. سعی کنید به صورت هدفمند برای خود تبلیغ کنید و قبل از تبلیغات از یک مشاور، مشاوره بگیرید تا بهترین تبلیغات را انجام داده و با یک تیر چند نشان بزنید …!


سی درصد کل
سئو را به تنهایی محتوا تشکیل می دهد …!

من در مقالاتم آنقدر از محتوا گفته‌ام که زبانم مو درآورده است اما هنوز می‌بینم بسیاری از کاربران سایت نیوسئو همه کار می‌کنند به جز تولید محتوا!!! آخر اگر امیر قمصری را به عنوان یک کارشناس سئو می‌دانید چرا بخشی از حرف‌هایش را گوش می‌دهید و برخی را نه؟!!!

یک جمله: خواهش می‌کنم برای کسب رتبه خوب در گوگل محتوای سئو شده تولید نمایید

موضوع :
برچسب ها : سئو سایت,سئوسایت,آموزش سئو,سئو,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 22 بهمن 1394ساعت 5:56 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 278 | |

نکات مهم ساختن لینک برای سئو سایت

شاید عنوان این مقاله کمی عجیب باشد! پس عنوان را ساده‌تر شرح می‌دهم، چگونه در زمان ساخت لینک‌ها حواسمان باشد که لینک‌های بد و بی‌ارزش نسازیم تا وارد سئو منفی (غیرقانونی) نشویم؟

این مسئله بسیار مهم است.

من قبلا در این مقاله به آموزش ساخت بهترین لینک‌ها پرداختم و همچنین در این مقاله به ارزش کپی بک‌لینک رقبایتان برای بهبود وضعیت سئو سایت اشاره کردم  ضمن اینکه کلیه مطالب آموزش سئو در اختیار شما قرار دارد.

حالا باید به اشتباهاتی که گاهی از سوی برخی از افراد رخ می‌دهد اشاره کنم و شما را از آن‌ها به شدت منع کنم. بنابراین لطفا با دقت و تمرکز ادامه این مقاله را مطالعه فرمایید.

– به اندازه لینک بسازید! این طور نباشد که ناگهان شروع کنید به ساخت ده‌ها لینک و ناگهان هم این کار را رها کنید.

رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود              رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود

کم‌کم شروع به ساخت لینک کنید و این کار را همواره ادامه دهید. برای افزایش تعداد لینک‌ها باید شرایط خاصی داشته باشید که بعدا به آن اشاره خواهم کرد. لینک‌هایتان باید از همه طریق و به همه صورت ساخته شود. یعنی مثلا هم در شبکه‌های اجتماعی لینک بسازید و هم در فروم‌ها‌، هم follow بسازید و هم nofollow

– در هنگام ساخت لینک‌ها به همان اندازه‌ای که لینک می‌سازید، آن صفحه لینک شده را هم به روز کنید. مثلا اگر روزی 50 لینک ارزشمند باکیفیت می‌سازید باید حداقل 20 پست جدید و باکیفیت هم در سایت قرار دهید. (اگر می‌دانستید این مسئله چقدر ارزشمند است و چه تاثیری دارد همه اصول کاریتان را رها می‌کردید و فقط بر این اساس کار می‌کردید!)

– تا می‌توانید از سایت‌های ساخت لینک گروهی چه به صورت رایگان و چه به صورت پولی استفاده نکنید. این سایت‌ها که در اروپا برای خود امپراطوری راه انداخته‌اند عموما از لینک‌های بی‌کیفیت استفاده می‌کنند. مثلا طبق بررسی بنده این شبکه‌های ساخت لینک که شبکه‌های کلاسیک هستند ترکیبی از لینک‌های زیر را عرضه می کنند :

  • وبلاگ‌ها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • صفحات ویکی و ...

بیشتر لینک‌های وبلاگ‌ها کیفیت محتوایی پایینی دارند و بیشتر دامنه‌ها تصادفی هستند و ارتباطی با بازاریابی اینترنتی ندارند (و یا با موضوع مورد نظر شما) .

همچنین در بین آن‌ها تعداد کمی دامنه اجاره‌ای وجود دارد (دامنه‌هایی که فقط برای مدت کوتاهی است که بالا آمده‌اند) ، فقط برای تاکید مضاعف بر اسپم بودن (که برخی از دامنه‌های اجاره‌ای دارای رنک بالای اسپم هستند)

– از مخلوطی از لینک‌ها استفاده کنید. یعنی این طور نباشد که فقط dofollow با رنک بالا بسازید!

هم dofollow با رنک بالا بسازید، هم با رنک پایین و هم nofollow با رنک بالا

حتی بعضی وقت‌ها نیاز است که از دامنه‌های بدون رنک اما با محتوای کاملا مشابه و با کیفیت لینک بگیرید.

بر اثر گذشت زمان به مباحث دیگری هم در زمینه تجارت خود (بر اساس تجربه) دست خواهید یافت ...

موفق باشید

موضوع :
برچسب ها : سئو سایت,سئوسایت,آموزش سئو,سئو,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 9 اسفند 1394ساعت 17:40 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 242 | |

چگونگی افزایش رنک سایت برای همیشه

امروز یک مقاله بسیار مهم  را در اینجا قرار می‌دهم. حتما این مقاله را با دقت بخوانید و به دوستان خود نیز در مورد خرید بک‌لینک حتی بک‌لینک‌های کاملا اصولی تذکر دهید.

لطفا ابتدا دقت فرمایید  افزایش رنک نه افزایش پیج‌رنک !

این مقاله ترجمه‌ای از یک مقاله معتبر و افزودن نتایج تحلیلی و تجربی بنده به آن است.

اگر از 10 استاد سئو در مورد اهداف الگوریتم پنگوئن گوگل بپرسید، 9 نفر از آنها بطور ناخوداگاه سه کلمه‌ی زیر را بیان می کنند:

"بررسی anchor text بیش از حد بهینه ‌شده."

این حرف غلط است.

در اینجا تفکیک anchor text برای یک سایت تایید شده در الگوریتم پنگوئن یعنی cabbagesoup-diet.com هدف ماست است.

در حال حاضر این سایت رتبه یک را برای کلمه کلیدی “cabbage soup diet” داراست.

با محاسبات من، 65 درصد از anchor text آن‌ها شامل تغییرات کوچیکی در cabbage soup diet – و 30 درصد از anchor text نیز با انطباق کامل همراه است.

چطور چنین چیزی ممکن است؟ مگر پنگوئن در مورد anchor text نیست؟

جواب منفی است.

پنگوئن در مورد trust  (اعتماد) است و افزایش اعتماد به سایت بی‌شک مهم‌ترین تاثیر در افزایش رنک و بهبود نگاه گوگل به سایت هاست.

سئوکاران به دلیل پستی از MicroSiteMasters.com مجبور شدند بپذیرند که anchor text تمام الگوریتم پنگوئن گوگل است.

اما سئوکاران بعد از مقایسه‌ی سایت‌هایی که توسط الگوریتم مجازات شده بودند با سایت‌هایی که از این اثر محفوظ مانده‌اند، به این نتیجه رسیدند که:

“وقتی به هر سایتی که تحت مجازات الگوریتم پنگوئن قرار گرفته است به طور جداگانه نگاه ‌کنیم، می‌بینیم که یک “کلمه‌ی کلیدی پولی” را به عنوان anchor text برای بیش از 60درصد از لینک‌های ورودی‌اش ثبت کرده است”

به‌عبارت‌دیگر، علت این‌که تحت مجازات پنگوئن قرار گرفتید، حتماً به کارگیری anchor text بیش از حد بهینه شده است.

در جامعه‌ی سئو، همه‌ی افراد موافق‌اند که پنگوئن فقط در مورد anchor text است. بنابراین استراتژی سئوی خود را به نحوی تغییر دادند که " anchor text را تغییر بدهید" را شامل شود.

ولی آن‌ها از نقل قولی از همان مقاله غافل شدند که باعث شگفتی من شد:

"دارا بودن بیش از 60درصد از anchor text ی که کلمه‌ی کلیدی پولی باشد، ضمانتی برای این نیست که سایت شما تحت تأثیر مجازات‌ها قرار بگیرد "

اگر من الان جای شما بودم می‌پرسیدم، امیر قمصری؛ کلمه کلیدی پولی یعنی چه؟

امیر قمصری: وقتی شما به یک شخص یا سایت هزینه‌ای می‌دهید تا برای شما بک‌لینک بسازد، او شروع می‌کند به ساخت anchor text های کاملا مشابه اما با حالت‌های مختلف، تا بتواند سایت شما را در آن کلمه خاص بالا بیاورد. مثلا اگر شما می‌خواهید در سوغات شیراز به رتبه اول گوگل بیایید و می‌خواهید از بک‌لینک برای افزایش رتبه استفاده کنید، آن سایت یا فرد که پول گرفته است با استفاده از همین کلمه سوغات شیراز بدون تغییر صدها بک‌لینک می‌سازد و اینجاست که الگوریتم پنگوئن مشکوک می شود !!

چطور ناگهان ده‌ها بک‌لینک با بهترین وضعیت ساخته شده است و ...!

برگردیم سر بحث خودمون: بالاخره چی شد!؟

پنگوئن بالاخره در مورد anchor text هست یا نه؟ هر دو که نمی‌تواند درست باشد.

و هنگامی که من به تحلیل غیررسمی خودم از سایت‌هایی که تحت مجازات پنگوئن قرار گرفته‌اند در مقایسه با سایت‌هایی که تحت این تأثیر نبوده‌اند می‌پردازم، می‌بینم که تنها یک چیز وجود دارد که باعث می‌شود این دو با هم فرق داشته باشند: اعتماد و دیگر هیچ.

تنها من نیستم که در مورد trust (اعتماد) تأکید دارم.

به عبارت دیگر، trust نه‌تنها به شما کمک می‌کند تا سایتتان را در مقابل آپدیت‌‌های گوگل مقاوم‌‌تر کنید، بلکه علاوه بر آن به شما کمک می‌کند تا رنکینگ بهتری را در بالاترین موقعیت به دست آورید.

حالا متوجه شدید؟

اما کمی در مورد سئوی منفی !

هیچ شکی نیست که trust فاکتوری است که سایتتان را از آسیب‌های گوگل و آپدیت‌های بعدی مصون نگه می‌دارد.

اما دلیل دیگری برای بررسی اعتماد گوگل به سایت شما وجود دارد که سئوی منفینام دارد.

این روزها حرف‌های زیادی در مورد سئوی منفی هست، ولی روی هم رفته خیلی مهم نمی‌باشد.

چرا؟

چون همانطور که قبلاً هم گفته‌ام: گوگل سایت‌هایی مورد اعتمادش را مجازات نمی‌کند.

اخیراً یکی از رقیب‌هایم با 50.000 کامنت‌ سایتم را مورد حمله قرار داد!

می‌دانید بعد چه اتفاقی افتاد؟ هیچی! من حتی تکان هم نخوردم. چرا؟

چون گوگل  موضوع :
برچسب ها : سئو سایت,سئوسایت,آموزش سئو,سئو,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 12 اسفند 1394ساعت 18:27 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 268 | |

گوگل آلرت (Google Alert) چیست؟

 

امروز و در این مقاله می خواهم در مورد گوگل آلرت یا همان google alert با شما صحبت کنم، امکانی که مطمئن هستم 90 درصد شما عزیزان از آن خبر ندارید و اصلا نمی‌دانید چه هست! دلیل این بی خبری هم این است که گوگل زیاد در مورد آن صحبت نمی‌کند.

همین اول یک سوال را در ذهن شما تداعی می‌کنم :

این گوگل آلرت چه ربطی به سئو دارد؟

(لطفا تا آخر این مقاله را به دقت مطالعه فرمایید تا به پاسخ برسید)

گوگل آلرت یکی از مفیدترین و ناشناخته‌ترین سرویس‌های گوگل است. با این سرویس می‌توانید برای یک یا چندین کلیدواژه یک آلرت بگذارید و هر وقت موضوعی با این محتوا در وب منتشر شد، گوگل آن را به ایمیل شما میل کند. قطعا هیچ محدودیتی هم در مورد تعداد آلرت‌ها وجود ندارد.

اگر کمی ساده‌تر بخواهم بگویم باید گفت فرض کنید شما عبارتی را در گوگل سرچ می‌‌کنید. اما می‌‌خواهید هر چیز جدیدی که در مورد آن عبارت به اینترنت اضافه می‌‌شود را هم بدانید. مثلا اسم خودتان را جستجو می‌کنید و تمایل دارید هرگاه نام خودتان در هر نقطه‌ای از وب برده شده از آن باخبر شوید. اینجاست که گوگل آلرت به درد شما خواهد خورد !

در این مطلب به صورت کامل نحوه‌ استفاده از گوکل آلرت را به شما آموزش خواهم داد.

دیگر نیازی نیست خودتان به صورت متناوب اینترنت را جستجو کنید چرا که گوگل این کار را برای شما انجام می‌دهد. فقط کافی است که یک آلرت بگذارید و تنظیم کنید که در چه بازه‌ زمانی می‌خواهید مطالب جدید به ایمیل شما ارسال شود.

برای این کار از طریق این لینک به آدرس گوگل آلرت بروید و یا آدرس www.google.com/alerts را در نوار آدرس مرورگر خود تایپ نمایید و سپس با اکانتگوگل خود در آنجا Sign in کنید.

در کادر آبی که بالای صفحه است می‌‌توانید یک آلرت بگذارید که برای این کار باید کلیدواژه‌ مورد نظرتان را در نوار سفید رنگ داخل کادر آبی، تایپ نمایید.

وقتی عبارتی را وارد کنید، صفحه‌ای جدید باز می‌‌شود و گزینه‌ CREATE ALERT به رنگ آبی مشخص است (و در پایین این کادر پیش‌نمایشی (preview) از آلرت خود را خواهید دید.)

گزینه‌ Show options هم سمت راست دکمه‌ آبی است که تنظیمات آلرت است و با زدن آن به ترتیب مواردی همچون بازه‌ زمانی، منبع، زبان، محدوده‌ جغرافیایی و تعداد لینک‌ها قابل تنظیم است. آخر از همه گزینه‌ Deliver to است که می‌توانید مشخص کنید که از طریق ایمیل یا RSS مطالب را دریافت کنید.

در قسمت اول یعنی بازه‌ زمانی که با عبارت How often مشخص شده است، می‌توانید گزینه‌ As-it-happens را انتخاب کنید که به این معنی است که بلافاصله پس از اینکه مطلب جدیدی منتشر شد، گوگل سریعا آن را به ایمیل شما خواهد فرستاد.

سایر قسمت‌ها هم که واقعا ساده هستند. اگر برایتان گنگ بود به این لینک مراجعه نمایید.

در قسمت پایینی که Me on the web نام دارد، در سمت چپ نام خودتان (نامی که هنگام افتتاح اکانت گوگل داده‌اید) و در سمت راست آدرس ایمیل خودتان را می‌‌بینید.

در کنار آن‌ها یک علامت + وجود دارد که با زدن آن می‌ توانید نام و یا ایمیل خود را آلرت بگذارید و هر وقت در اینترنت نام و ایمیل شما نوشته شد، گوگل به شما خبر می‌دهد.

در قسمت‌های پایینی گوگل پیشنهاداتی در حوزه‌های مختلف همچون ورزش و تکنولوژی و … را ارائه می‌دهد. پس از ساختن آلرت دوباره می‌توانید به همان صفحه بیایید و لیست آلرت‌های خود را ببینید و هرکدام را خواستید ویرایش یا حذف کنید. از این سرویس در موارد بسیاری می‌توان استفاده کرد و یکی از پرکاربردترین آنها برای مواقعی است که می‌خواهید یک جریان خبری در حال اتفاق را پیگیری کنید. مثلا لغت «فوتبال» را آلرت کنید و هروقت خبر جدیدی در مورد فوتبال روی داد، گوگل شما را با خبر می‌کند.

جا داره اینجا خودم رو بزارم جای شما !

شما: آقای قمصری این بحث با اینکه خیلی کارآمد بود اما چه ربطی به سئو داشت؟

پاسخ من: دوست عزیزم اگر تا الآن متوجه نشدی چه استفاده ای از این ابزار در جهت بهبود سئو انجام داد پیشنهاد می‌کنم دوباره مطلب رو عمیق‌تر بخونی و سرانجام اگر بازم متوجه نشدی چه ربطی داره تو بخش نظرات سوالت رو بپرس تا جواب بدم.

(در واقع می خوام سعی کنم کمی به ذهنتون خلاقیت بدم.)

با مطالب بیشتر آموزش سئو همراه باشید!

موضوع :
برچسب ها : سئو سایت,سئوسایت,آموزش سئو,سئو,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 22 اسفند 1394ساعت 20:44 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 228 | |

آموزش افزایش رنک در گوگل برای همیشه

گام اول : بهینه‌سازی اعتبار مبتنی بر صفحه

در اینجا چگونگی ایجاد اعتبار، مبتنی بر صفحه برای سایتتان شرح داده می‌شود.

1. لینک دادن به سایت‌های دلخواه: من می‌‌دانم که شما سایت‌‌های ضعیف با جایگاه ویژه را در گوگل دیده‌اید.

آیا تا به حال توجه کرده‌اید که آن‌ها هرگز به سایر سایت‌ها لینک نمی‌دهند؟

می‌توانید بگویید که این علامت خطر است؟

اما سایت‌های واقعی، مثل The Huffington Post یا NYTimes.com به سایت‌های دیگر، از راست و چپ لینک می‌دهند.

شما هم باید همین کار را کنید. لینک دادن به سایر سایت‌ها یک استراتژی سئو سایت است.

بخاطر داشته باشید که سایت‌هایی که شما به آن لینک می‌دهید روی ساییتان اثر گذار هستند (این را نگفتم که همین الان بدون خواندن ادامه این پست و بررسی سایت‌هایی که می‌خواهید به آن‌ها لینک بدهید، بروید و کلی لینک در سایتتان بسازید)

2. Privacy Policy, Terms: مطمئن شوید که سایتتان دارای Privacy Police و یا قوانین جامع و کامل باشد. صفحات “خسته‌کننده‌ای” داریم که گوگل به آنها توجه می‌کند.

3. Bounces و سایت‌های بلاک‌ شده: گوگل تأیید کرده است که تعامل کاربر یک فاکتور رنکینگ است. آن‌ها حتی تا آنجا پیش رفتند که تعداد کاربرهای Chromeی که سایتتان را بلاک کنند، را در نظر می‌گیرند، پس باید تا آنجا که می‌توانید سعی کنید میزان کسل کنندگی سایت شما و یا همان بی‌ارزش بودن محتوایتان برای کاربران را کم کنید.

آیا شما می‌توانید تصور کنید که چقدر یک سایت می‌تواند برای مردم مشکوک باشد که اقدام به بلاک کردن واقعی آن کنند؟!!

و مشابه آنچه گفته شد برای سایت‌های با نرخ bounce بالا برقرار است: اگر سایت شما ارائه‌دهنده‌ی اطلاعات ارزشمندی باشد، چرا مردم باید بلافاصله بعد از باز شدن، آن را ببندد و دیگر به آن سر نزنند؟!!

4. منابع و مراجع: فهرستی از منابع و مراجع را در پایان متنتان بیاورید. این به گوگلنشان می‌دهد که محتوای شما به خوبی مورد پژوهش قرار گرفته است (و بنابراین مجاز است)

گام دوم: اندازه مهم است: چطور مثل یک برند بزرگ به نظر بیاییم؟؟

گوگل اخیراً روی برندها خیلی حساس شده است.

چگونه شما می‌توانید کاری کنید که شبیه برندی بزرگ به نظر بیاید؟

ساده است. سیگنال‌های برند بسازید.

به یاد داشته باشید گوگل فقط یک ماشین رنکینگ سایت است (معروف به الگوریتم.این یعنی اینکه گوگل فقط یک ربات است که به سایت‌ها رنک می دهد.)

او متوجه نمی‌شود که Pepsi یک برند است چون سال گذشته در رقابت تجاری سالیانه دیده شده است! درواقع گوگل نگاه می‌کند که کدام برندها برای سیگنال‌‌های برند ظاهر می‌شوند و به این ترتیب آن‌ها را شناسایی می‌کند.

گوگل به برندها اعتماد دارد و آنها را جدی می‌گیرد.

در ذیل، آنچه Schmidt Google CEO Eric در مورد برندها میگوید آورده شده است:

"برندها راه حل‌ هستند، نه مشکل. برندها چگونگی نجات شما از دردسرهایی که درست کرده‌اید را نشان می‌دهند"

در زیر چگونگی نجات از این دردسرها و شباهت پیدا کردن به یک برند بزرگ را بصورت گام به گام می‌آوریم:

1. دامنه‌های برند‌ شده/نام سایت: دامنه‌های با تطابق عبارتی کامل را فراموش کنید. آپدیت EMD این موضوع را شفاف ساخته است که نیازی به کاربرد دامنه‌های باتطابق کامل نیست. به جای MostComfortableMaleThongsX.com، بروید سراغ ComfyThongs.com.

بکارگیری یک دامنه‌ی برندشده‌ی متغیر، این پیام را می‌فرستد که شما برندی یکتا هستید، نه یکی از بازنده‌های سئو که سعی دارد با یک کلمه‌ی کلیدی رنکینگش را بالا ببرد. (نکند فکر کردید می‌شود گوگل را گول زد؟!!)

2. همه‌چیز در مورد صفحه‌ی Usمحتوای صفحه‌تان را کم نکنید.

برندهای واقعی محتوای حجیم و کاملی در مورد شرکتشان، مأموریتشان، وضعیتشان و غیره دارند. یک مرکز اطلاعات خصوصی الکترونیکی درباره صفحه‌ی us بسازید و در آن داستانتان را بگویید. (من در این سایت همیشه در خدمت شما هستم و منتظر سوالات شما می‌مانم. اگر کاری دارید کافیست بپرسید!)

3. اکانت‌های فعال شبکه‌های اجتماعی: همه‌ی برندهای بزرگ در شبکه‌های اجتماعی، مانند فیسبوک، Linked in ،Pinterest و محیط‌های مشابه بسیار فعال هستند. حتی اگر شما سایت کوچکی را راه‌اندازی می‌‌کنید، اجازه بدهید که اکانت‌های اجتماعیتان (به خصوص لینکد این) تکانی بخورند.

4. نام سایت = کلمه‌ی کلیدی: مردم در جستجوی برندها هستند، این برندها خواه می‌توانند ایده باشند، خواه YouTube و یا John Deer. همانطور که می‌دانید گوگل شما را یک برند در نظر می‌گیرد هنگامی که لینک‌ سایت‌هایی مثل Youtube را داشته باشید.

لینک‌ سایت‌‌ها زمانی ظاهر می‌شوند که شما اقدام به ساخت backlinkهای خیلی زیاد کرده باشید و سپس مردم برای برند شما در گوگل جستجو انجام دهند.

علاوه بر ساخت سایتی با کیفیت، در اینجا سه روش دیگر برای برگرداندن اسم سایتتان در داخل کلمه‌ی کلیدی برند شده گفته می‌شود:

  • از پروکسی‌های محتلف استفاده کنید، اسم سایتتان را در داخل گوگل تایپ کنید، و روی سایتتان در نتایج کلیک کنید.
  • از مردم در انجمن‌ها، شبکه‌های اجتماعی و یا سیستم‌هایی مثل تلگرام کمک بگیرید تا برای اسم سایتتان جستجو کرده و روی اسم سایتتان در نتایج کلیک کنید.
  • اسم سایتتان را چند بار در ویدئوهای YouTube بگویید تا بازدیدکنندگان آن را در داخل گوگل تایپ کنند (معمولاًسایت‌‌های من چند هفته بعد از استفاده از این تکنیک توسط لینک‌ سایت‌ها مورد استفاده‌ی بسیار قرار می‌گیرند.)

5. Anchor text اسم برند: طبیعتاً مردم به برندهایی با anchor text اسم برند لینک می‌دهند. بنابراین اگر سایت شما امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 14 فروردين 1395ساعت 20:46 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 299 | |


افزایش بازدید سایت بر اساس سئو – درس اول

به دلیل درخواست‌های مکرر شما دوستان عزیزم، لیستی از بهترین و بدترین عملکردها برای طراحی وب‌سایتی با ترافیک بالا را در این مقاله جمع‌آوری کرده‌ام. زمان زیادی برای آماده‌سازی این مقاله صرف شده است پس پیشنهاد می‌کنم شما هم زمان زیادی برای مطالعه دقیق آن صرف نمایید.

در اینجا فهرستی از فاکتورهایی که روی رنک شما در گوگل، بینگ، یاهو و دیگر موتورهای جستجو تاثیرگذارند آمده است. لیست شامل فاکتورهای مثبت، منفی و همچنین فاکتورهای بی‌اثر می‌باشد. بیشتر فاکتورهایی که در لیست آمده است به طور عملی در گوگل و تا حدودی بینگ و یاهو و دیگر موتورهای جستجو با اهمیت کمتر تست شده است. اگر به اطلاعات بیشتری در بخش خاصی از فهرست نیاز دارید، می‌توانید آموزش سئو ما را از اینجا مطالعه کنید که بصورت مفصل در خصوص کلمات کلیدی، لینک‌ها، متاتگ و … توضیح داده است.

در درس اول می‌پردازیم به مهم‌ترین مقوله بهینه‌سازی سایت برای گوگل و در نتیجه افزایش بازدید که آن چیزی نیست جز کلمات کلیدی (عبارات کلیدی).

کلمات کلیدی

1. کلمات کلیدی در تگ عنوان:

این مکان یکی از مهم‌ترین مکان‌ها برای داشتن کلمه کلیدی است چرا که چیزی که درون تگ عنوان نوشته می‌شود در نتایج جستجو به شکل عنوان صفحه شما نمایش داده می‌شود. تگ عنوان باید کوتاه باشد (6 تا 7 کلمه حداکثر) و کلمه کلیدی باید نزدیک ابتدای تگ عنوان باشد.(3+)

2. کلمات کلیدی در آدرس:

کلمات کلیدی در آدرس ها بسیار مفید هستند به عنوان مثال http://www.newseo.ir/seo-learning که "SEO Leaning" عبارت کلیدی است که شما به دنبال رنک برای آن هستید. اما اگر کلمه کلیدی در دیگر بخش‌های متن ندارید، فقط به داشتن آن‌ها در آدرس‌ها بسنده نکنید.(3+)

لطفا اگر این مورد را دقیق متوجه نشدید دوباره بخوانید و در صورت نیاز در بخش نظرات از بنده سوال بپرسید .

3. تراکم کلمات کلیدی در متن:

یکی دیگر از فاکتورهای مهم که بایستی چک کنید همین تراکم وجود کلمات کلیدی در متن است. 3 تا 7 درصد برای کلمات کلیدی اصلی مناسب است و حداقل 1 تا 2 درصد باید باشد. لطفا دقت کنید که تراکم کلمات کلیدی بیش از 10 درصد مشکوک به نظر می‌رسد و بیشتر به عنوان کلیشه‌ای از کلمات کلیدی به حساب می‌آید تا یک متن نوشته شده طبیعی. (3+)

4. کلمات کلیدی در Anchor Text:

این فاکتور هم بسیار مهم است، خصوصاً برای anchor text لینک‌های ورودی، چرا که اگر در anchor text لینکی از سایت دیگر کلمه کلیدی داشته باشید، این موضوع به منزله تاییدی از طرف سایت مورد نظر برای کلمه کلیدی (و نه به طور کلی سایت) شما است. (3+)

5. کلمات کلیدی در هِدر (تگ‌های H1، H2 و ...) :

یکی دیگر از مکان‌هایی که حائز اهمیت است اینجاست، اما مراقب باشید که صفحه شما متنی درست و به جا در مورد کلمه کلیدی خاصی، داشته باشد. (3+)

حتما یادتان هست که این تگ‌ها چه نقش مهمی در شناسایی عبارات کلیدی مهم بهگوگل داشتند؟؟!!!

6. کلمات کلیدی در آغاز متن:

با اینکه به اندازه anchor text تگ عنوان یا هدر مهم نیست اما تا حدودی بااهمیت است. با این حال، به یاد داشته باشید که آغاز متن الزاما به مفهوم پاراگراف اول نیست. به عنوان مثال اگر از جدول استفاده می‌کنید، اولین پاراگراف متن ممکن است در نیمه دوم جدول باشد. (2+)

7. کلمات کلیدی در تگ Alt:

جستجوگرها، تصاویر را نمی‌خوانند اما توصیفات متنی عکسها را در تگ alt بررسی می‌کنند بنابراین اگر در صفحه‌تان عکس دارید، تگ alt را با تعدادی کلمه کلیدی مرتبط پر نمایید. (2+)

البته شاید برخی از شما دوستان هم از بنده شنیده باشید که گوگل به زودی توانایی پردازش تصاویر را به موتور جستجوگر خود اضافه میکند کما اینکه الان هم از آن در سطح بسیار کم استفاده می‌نماید.

8. کلمات کلیدی در متاتگها:

خیلی خیلی کم اهمیت، خصوصاً برای گوگل. یاهو و بینگ همچنان به آنها اعتماد می‌کنند. بنابراین اگر سایتتان را برای یاهو یا بینگ بهینه می‌کنید، این تگ‌ها را پر نمایید. در هر حالتی، پر کردن این تگ‌ها مشکلی ایجاد نمی‌کند لذا آنها را پر نمایید.(1+)

9. کلمه کلیدی مجاور:

کلمه کلیدی مجاور تعیین‌کننده این است که چقدر متن و کلمه کلیدی به هم مرتبط هستند. بهترین حالت این است که آن‌ها یکی پس از دیگری باشند (مانند غذای سگ) و هیچ کلمه دیگری بینشان نباشد. برای مثال، اگر شما کلمه "سگ" را در پاراگراف اول و "غذا" را در پاراگراف سوم دارید، اثر مثبتی دارد اما نه به اندازه عبارت "غذای سگ" بدون هیچ کلمه دیگری بینشان. کلمه کلیدی مجاور برای عبارات کلیدی که شامل بیش از 2 کلمه هستند نیز صادق است. (1+)

10. عبارات کلیدی:

مضاف بر کلمات کلیدی، شما می‌توانید روی عبارات کلیدی نیز کار کنید که شامل چندین کلمه هستند مانند "خدمات سئو سایت". بهترین حالت زمانی است که عبارت کلیدی را روی عبارات محبوب بهینه کنید لذا در نتایج جستجو کاملا بر مورد جستجو شده منطبق می‌شود اما گاهی اوقات بنا به دلایلی برای 2 یا 3 کلمه جدا از هم (مانندسئو و خدمات) به جای یک عبارت بهینه‌سازی انجام می‌دهید.(1+)

11. کلمات کلیدی درجه دوم:

بهینه‌سازی برای کلمات کلیدی درجه دوم می‌تواند ایده‌ای طلایی باشد چرا که وقتی هر کسی برای کلمات کلیدی محبوب بهینه‌سازی را انجام می‌دهد، رقابت کمتری بین صفحاتی که برای کلمات ثانویه بهینه شده‌اند وجود دارد. به عنوان مثال "دانلود فیلم جدید امین حیایی" ممکن است هزاران بار کمتر از عبارت "دانلود فیلم" کلیک بخورد اما اگر در ایران ساکن باشید برای عبارت اول تعداد ترافیک کم اما هدفمندی به دست می‌آورید.(1+)

12. کلمات کلیدی هم‌ریشه:

برای زبان انگلیسی این مورد فاکتور مهمی نیست چون کلماتی که از ریشه یکسانی هستند (مانند سگ، سگ‌ها، سگی و …) مشابه در نظر گرفته می‌شوند و اگر کلمه سگ را در صفحه‌تان دارید، برای سگ‌ها و سگی نیز کلیک دریافت می‌کنید اما برای دیگر زبان‌ها کلمات کلیدی هم‌ریشه می‌تواند مشکل‌زا باشند چرا که کلمات متفاوت که از ریشه یکسانی هستند به صورت مشابه درنظر گرفته نمی‌شود و ممکن است نیاز داشته باشید که همه آن‌ها را بهینه‌سازی کنید.(1+)

13. مترادف‌ها:

بهینه‌سازی مترادفات کلمات کلیدی در کنار کلمات اصلی. این کار برای سایت‌های انگلیسی مفید است، چرا که موتورهای جستجو به اندازه کافی باهوش هستند و به خوبی از کلمات مترادف برای رنک‌دهی به سایت‌ها استفاده می‌کنند اما برای بسیاری از زبان‌های دیگر کلمات مترادف برای رنک‌دهی به حساب نمی‌آیند.(1+)

14. کلمات با اشتباه تایپی (که بنده به این اشتباه غلط ویرایشی می‌گویم) :

تلفظ اشتباه بسیار متداول است و اگر بدانید که کلمات کلیدی مد نظرتان کلمات با املای مشابه دارند (مانند غریب و قریب) ، ممکن است علاقه‌مند شوید که آن‌ها را نیزبهینه‌سازی کنید. بله، اینکار شاید مقدار بیشتری ترافیک به شما بدهد اما اشتباهات تایپی در سایتتان وجهه خوبی ندارد بنابراین بهتر است که اینکار را انجام ندهید یا فقط برای متاتگ‌ها این کار را انجام دهید.(0)

15.  کلمات کلیدی خنثی‌کننده:

هنگامی که مشغول بهینه‌سازی برای عبارت طولانی از کلمات کلیدی هستید، خصوصا کلمات غیرمرتبط، اینکار روی تمامی عملکرد بهینه‌سازیامتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 22 فروردين 1395ساعت 20:30 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 294 | |


افزایش بازدید سایت بر اساس سئو – درس دوم

 

اگر درس اول این مبحث را نخوانده‌اید حتما بر روی لینک زیر کلیک کنید و با تمرکز آن را بخوانید و سپس به مطالعه این مقاله بپردازید:

افزایش بازدید سایت بر اساس سئو – درس اول

اما در درس دوم می‌پردازیم به مقوله بسیار مهم لینک‌ها و تاثیرات مثبت و منفی آن‌ها بر سئو سایت.

لینک‌ها   داخلی، ورودی، خروجی

1. anchor text لینک‌های ورودی:

همانطور که در بخش کلمات کلیدی بحث شد، این مورد یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای دستیابی به رنکی خوب است. بهترین حالت این است که در anchor text کلمه کلیدی داشته باشیم، با این حال، در صورت عدم وجود کلمه‌ کلیدی در متن، مشکل خاصی به وجود نمی‌آید. نکته‌ای که باید به آن توجه داشت این است که نباید همیشه ازanchor text یکسانی استفاده کرد، زیرا توسط گوگل مجازات می‌شوید. سعی کنید که از کلمات کلیدی هم‌ریشه و مترادف‌، یا خیلی راحت از نام سایتتان به جای آن استفاده کنید. (3+)

2. مرجع لینک‌های ورودی:

علاوه بر anchor text، قابل اطمینان بودن سایتی که به شما لینک می‌دهد، نیز حائز اهمیت است. به طور کلی، سایت‌هایی که از PR گوگل بالاتری برخوردار هستند، قابل اطمینان در نظر گرفته می‌شوند. لینک‌های مربوط به سایت‌های ضعیف و مزرعه لینک [1] ، می‌توانند آسیب جدی به شما وارد کنند، بنابراین به هر قیمتی هم که شده از آن‌ها اجتناب کنید . (3+)

3. لینک‌ از سایت‌های مشابه:

به طور کلی، هر چه بیش‌تر، بهتر. ولی قابل اطمینان بودن سایت‌هایی که به شما لینک می‌دهند، از تعداد آن‌ها مهم‌تر است. همچنین، از موارد مهم دیگر، anchor text آن‌ها (و تنوع آن) ، فقدان/ وجود کلمات کلیدی در آن، عمر لینک و … است. (3+)

4. لینک‌ از سایت‌های edu و gov:

از آنجا که سایت‌های gov و edu نسبت به دامنه های com ،biz ،info و … قابل اطمینان‌تر هستند، بنابراین لینک‌هایشان نیز ارزشمند هستند. البته، به دست آوردن چنین لینک‌هایی کار سختی است. (3+)

5. تعداد‌ backlinks:

همانند فاکتور شماره 19، هر چه بیشتر، بهتر. ولی قابل اطمینان بودن سایت‌هایی که به شما لینک می‌دهند، از تعداد آن‌ها مهم‌تر است. همچنین، از موارد مهم دیگر، متن انکر آن‌ها است که آیا حاوی کلمه‌ی کلیدی است یا نه، و اینکه چقدر از عمر آن‌ها گذشته‌ و … . (3+)

6. anchor test لینک‌های داخلی:

اهمیت دارد ولی نه به اندازه‌ anchor text لینک‌های ورودی (یا همان خارجی) . (2+)

7. حاشیه anchor text:

متنی که بلافاصله قبل و بعد از anchor text می‌آید، نیز دارای اهمیت است زیرا بیشتر نشان‌دهنده‌ ارتباط لینک است؛ به این معنی که آیا لینک مصنوعی است یا به طور طبیعی در متن جریان می‌یابد. (2+)

8. عمر لینک‌های ورودی:

هر چه قدمت لینک بیشتر، بهتر. گرفتن لینک‌های جدید و زیاد در مدت کوتاهی، به خرید آن‌ها اشاره دارد. (2+)

 

9. لینک از دایرکتوری‌ها:

با اینکه شدیداً به دایرکتوریِ موردنظر بستگی دارد، ولی می‌تواند مفید باشد. همانطور که در DMOZ لیست شده است، دایرکتوری یاهو و دایرکتوری‌های مشابه می‌توانند برای بالا بردن رنکینگ شما بسیار مفید عمل ‌کنند، ولی با این حال با داشتن خروارها لینک از دایرکتوری‌های PRO بی‌فایده یا حتی مضر خواهند شد، زیرا در صورتی‌که صدها یا هزاران از چنین لینک‌هایی داشته باشید، ممکن است به صورت لینک‌های spam در نظر گرفته شوند. (2+)

10. تعداد لینک‌های خروجی در صفحه‌ای که به شما لینک داده است:

هر چه کمتر برای شما بهتر است چرا که این موضوع لینک شما را با اهمیت جلوه می‌دهد. (1+)

11. anchorهای اسمی:

anchor های اسمی که برای اهداف داخلی مفید هستند در عین حال برای سئو نیز مفید هستند چرا که تاکید مضاعف دارد که بخشی از صفحه، پاراگراف یا متن مهم است. در کد، anchor های اسمی به این صورت نمایش داده می‌شوند:

<A href= “#dogs”>Read about dogs</A>

که در آن “#dogs” ،anchor های اسمی می‌باشد. (1+)

12. آی‌پی آدرس لینک ورودی:

گوگل انکار می‌کند که بین لینک‌های آمده از آدرس‌های آی‌پی یکسان تبعیض قائل می‌شود لذا برای گوگل آدرس آی‌پی دارای وزن یکسانی هستند. بینگ و یاهولینک‌های آمده از یک آی‌پی را حذف کنند لذا همواره بهتر است که از آی‌پی‌های مختلف لینک بگیرید. (1+)

13. لینک‌های ورودی از مزرعه‌های لینک و دیگر سایت‌های مشکوک:

اگر لینک‌‌دهی‌ها دوطرفه نباشند، احتمالاً تأثیری منفی بر سئو شما نخواهند گذاشت. ایده این است که تعیین مزرعه‌ لینکی که به شما لینک می‌دهد خارج از کنترل شما است، بنابراین زمانی‌ که چنین سایت‌‌هایی به شما لینک می‌دهند مجازات نمی‌شوید، زیرا خطا از جانب شما نبوده است. با این حال، با ایجاد بعضی تغییرات تازه در الگوریتمگوگل، عکس آنچه گفته شد رخ می‌دهد. علت این امر آن است که شما بایستی همیشه از مزارع لینک و دیگر سایت‌های مشکوک دور بمانید و یا اگر مشاهده کردید که به شما لینک می‌دهند، با webmaster آن‌ها تماس گرفته و از او تقاضای حذف لینک را کنید. (0)

14. لینک‌های خروجی زیاد:

گوگل به صفحاتی که شامل تعداد زیادی لینک باشند علاقه‌ای ندارد، بنابراین بهتر است که تعداد آن‌ها را زیرِ 100 تا برای هر صفحه نگهداریم. داشتن لینک‌های خروجی زیاد هیچ فایده‌ای برای رنکینگ شما نداشته و حتی ممکن است باعث بدتر شدن وضعیت شما هم بشوند. (1+)

 

15.  لینک دادن بیش از اندازه، لینک‌ دادن اسپَم‌گونه [2] :

زمانی‌که لینک‌های زیادی از سایت‌های مشابه داشته باشید، این کار برای رنکینگ شما بد می‌شود (حتی اگر رویه، لینک‌دادن دوطرفه نباشد یا به سایت‌های همکار کم‌کیفیت لینک دهد) زیرا تداعی

موضوع :
برچسب ها : سئو سایت,سئوسایت,آموزش سئو,سئو,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 28 فروردين 1395ساعت 19:27 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 235 | |

چگونه اعتبار سایت را در گوگل بالا ببریم

من نمی‌خواهم این را به شما بگویم، ولی گوگل از سایت شما متنفر است … !

مطمئناً، اکنون ممکن است شما دارای رنکینگ باشید ولی به محض اینکه آپدیت جدیدگوگل یعنی الگوریتم جدید پنگوئن 3 گوگل بر روی سایت شما اعمال شود، ازنظر سئوداخل دردسر بزرگی خواهید افتاد.

بنابراین ادامه بدهید و anchor text هایتان را تغییر بدهید و محتوای "با کیفیتی" را نوشته و لینک‌های مناسب و ویژه‌ای را بسازید.

آنچه گفتم تا زمانی‌ که گوگل به سایتتان اعتماد کند اهمیتی نخواهد داشت!

در مقالاتی که منتشر کرده ام، راهی را به شما نشان دادم که باعث شود اعتماد گوگل به سایتتان آنقدر بالا برود که هرگز از آپدیت‌های بزرگ و ترسناک آن نگران نشوید.

درجه اعتبار اهمیت دارد . . . در اینجا چگونگی دستیابی به آن را می‌گویم

هر چیزی که در مورد الگوریتم پنگوئن گوگل می‌دانید غلط است.

علتش را در این مقاله به تفصیل برایتان شرح خواهم داد .

پیشنهاد می‌کنم مقالات منتشر شده در زمینه آموزش سئو را به دقت بخوانید.

موضوع :
برچسب ها : سئو سایت,سئوسایت,آموزش سئو,سئو,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 25 ارديبهشت 1395ساعت 19:34 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 242 | |

نکاتی درباره الگوریتم جدید پنگوئن گوگل 3

17ام اکتبر 2014 (25 مهر 93) روزی مهم برای سئوکاران، وب‌مستران و صاحبان کسب و کار بود. پنگوئن که تمام سال منتظرش بودیم به مرحله اجرا رسید. گری ایلز از شرکت گوگل در کنفرانس SME اعلام کرد که پنگوئن قریب الوقوع است که می‌تواند به صورت الگوریتمی جدید یا ماجراجویی جالب برای وب‌مستران باشد. بنابراین ما بیش از پیش منتظر رسیدن پنگوئن 3 بودیم.

همچنان سوالات بسیاری در مورد نسخه جدید پنگوئن مطرح است. برای مثال، چرا آپدیت آن اینقدر طول کشید؟ آیا خسارت‌های ناخواسته‌ای وجود دارد؟ آیا نشانه‌های جدیدی به همراه دارد؟ آیا با تنوع بیشتری عملی می‌شود؟ و …

بنابراین زمانی که اولین نشانه‌ها از اجاری شدن پنگوئن را دیدیم، بسیاری از ما شروع به کالبد شکافی و آنالیز موارد ترمیمی و جدید نمودیم.

با توجه به اینکه الگوریتم به کندی اجرا می‌شود، به زمان و داده کافی نیاز داشتم تا بتوانم آپدیت‌های اساسی را آنالیز کنم و سپس موارد ترمیمی را بررسی نمایم. همچنین خوشحالم که نزدیک به 10 روز زمان برد تا بتوان این پست را بنویسم چرا که آپدیت‌های جالبی وجود دارد که بایستی بررسی می‌کردم. در حال حاضر با اعمال این آپدیت ترمیم‌هایی صورت گرفته است، معتقدم که بررسی کافی برای نوشتن اولین پستم در خصوص پنگوئن 3 داشته‌ام. همچنین ممکن است که الحاقیاتی در ادامه بررسی تغییرات جهانی پنگوئن خصوصا در سایتهای داخل کشورمان به آن اضافه کنم.

نمای مبهم، مشکلی که داریم!

با توجه به تاخیر زیاد پنگوئن واضح بود که گوگل مشکلانی با الگوریتم دارد. هیچکس نمی‌داند که مشکلات دقیقا چه مواردی هستند اما می‌توان حدس زد که نتایجبررسیها کمتر از حد قابل قبول است. نشانه الگوریتم‌های قبلی پنگوئن بسیار حاد بوده است. الگوریتمی که لینک‌های اسپم گونه سایت‌های کم کیفیت را هدف قرار داد. در مقایسه با الگوریتم‌های گسترده و پیچیده مانند پاندا تغییرات به وضوح دیده شد  ...

پاندا در مورد محتوای سایت‌ها بود که آن را کمتر ملزم به تغییر می‌کرد. از طرف دیگر پنگوئن در مورد لینک‌های خارجی و لینک‌هایی که می‌توان آن‌ها را دست‌کاری کرد، است. با اجرایی شدن هرچه بیشتر آپدیت‌های پنگوئن شما می‌توانید به نشانه‌های بیشتری از عملکرد آن و اتفاقاتی که رخ می‌دهد دست یابید. به عنوان مثال، راه‌اندازی کمپین‌های منفی سئو، اضافه‌کردن هر سایتی به هاستی که دارای سایت‌های کم‌کیفیت است که قبلا توسط پنگوئن منگنه شده‌اند و غیره. تمامی این موارد می‌تواند باعث آشفتگی الگوریتم شود که خسارت‌های جبران‌ناپذیری را ایجاد می‌کند. در این پست نمی‌خواهم با سئوی منفی درگیر شوم فقط می‌خواستم یادآوری کنم که چرا معتقدم گوگل برای ارائه آپدیت جدید دردسرهای زیادی داشت.

هدف من در این مقاله

در اینجا مختصرا مواردی را که از قبل در مورد پنگوئن 3 می‌دانستیم لیست نموده‌ام و سپس به نتایج بررسی‌های خودم خواهم پرداخت که در اکتشافات پنگوئن به آن‌ها رسیده‌ام؛ شامل ترمیم‌ها، تنبیهات جدید، و دیگر موارد جالب که در بررسی‌ها به آن‌ها رسیده‌ام. در واقع من توضیحات بیشتری در مورد پنگوئن، پاندا می‌دهم و موارد مبهم را باز خواهم کرد. پس شروع کنیم

مواردی که از قبل در مورد پنگوئن می‌دانستیم:

  • پنگوئن 3 در 17 اکتبر شروع به فعالیت نمود و در 21 اکتبر بطور رسمی اعلام شد.
  • نسخه‌ای جهانی است.
  • جدید است و در واقع آپدیت به شمار نمی‌رود. سیگنال‌های جدیدی اضافه نشده است.
  • سرعت آن کند است لذا چند هفته طول می‌کشد تا کامل شود. ترمیم‌ها سریع‌تر اعمال می‌شوند.
  • ارزیابی‌های بین‌المللی بیشتر است.
  • گوگل در مورد آپدیت اطلاع‌رسانی خاصی نکرد. این موضوع تا حدی عجیب است. من در ادامه مقاله تا حدودی در این مورد توضیح خواهم داد.

لرزش‌‌های متعدد پنگوئن

زمانی‌که پنگوئن برای اولین بار اجرایی شد واضح بود که سرعت کند خواهد بود. می‌دانستم که پتانسیل زیادی برای رخ دادن فاجعه‌ای بزرگ (از نقطه نظر گوگل) وجود دارد. بنابراین امکان این وجود نداشت که در یک زمان به صورت جهانی عرضه شود. به جای آن، معتقدم که آنها پنگوئن را با آنالیز SERPها، تنظیم الگوریتم در هر جایی که لازم است و در نهایت افرایش و گسترش آپدیت‌ها آغاز کردند.

خصوصا در پنگوئن لغزش‌های متعددی مشاهده کرده‌ام. حرکتی شاخص در 22 اکتبر اتفاق افتاد و سپس تغییرات بیشتری در 24 اکتبر رخ داد. بعضی از سایت‌ها ضربات سریع‌تری را از تغییرات پنگوئن دیدند درحالی که بقیه سایت‌ها با تغییرات بعدی پنگوئن از آن مستفیض شدند!

برای مثال، یکی از مشتریان که به کمک پاندا و پنگوئن سئوی او را انجام داده‌ام در روز جمعه 24 اکتبر پیشرفت سریعی داشت. آن‌ها از روز 24 اکتبر 48 درصد پیشرفت داشته‌اند.

فوق‌العاده است! خصوصا برای صاحبان کسب و کار. آن‌ها در طول یک سال به سختی کار کرده‌اند تا سایتشان را از دیدگاه‌های مختلف شامل محتوا، لینک‌ها، موبایل و … پاک‌سازی کنند. عالی است که ببینید آن تلاش زیاد با آپدیت‌های چندباره الگوریتم جبران می‌شود (آنها برای پاندا 4 ترمیم شده‌اند و در حال حاضر برای پنگوئن 3).

کمی بعد من کاملا منتظر لرزش‌های بیشتری در مقیاس جهانی بودم. به این معنی که سایت‌ها ضربات جدیدی را متحمل می‌شوند در حالی که بسیاری دیگر از سایت‌ها از روزهای ابتدایی اجرایی شدن پنگوئن 3 اثرات آن را دریافت کرده‌اند. برای مثال، سایتی ممکن است در 17 اکتبر مورد لطف یا تنبیه قرار گرفته باشد اما در طول لرزش‌های بعدی بالا و پایین شود. این موضوع را مشاهده کردم و همچنان نیز ادامه دارد.

ترمیم‌های بیشتر در طول پنگوئن 3

برای آن‌هایی که مدت زمان طولانی با پنگوئن می‌جنگند (بعضی با پنگوئن 2 در 22 می سال 2013)، این اپدیت غیرمنتظره بود. بعضی از شرکت‌ها که با ان‌ها همکاری کرده‌ام در 12 تا 18 ماه گذشته به سختی کار کردند تا پروفایل لینکشان را بهینه کنند. این موضوع به این معناست که لینک‌های غیرطبیعی و هرز و همچنین استفاده از ابزارهای نادرست باعث سوق دادن سایتشان به سمت لینک‌های هرز می‌شود.

برای آن‌هایی از شما که با بهینه‌سازی لینک آشنایی ندارید، فرایند خسته‌کننده، دردناک و وقت گیر است و البته ممکن است مشکل لینک‌های مشابه نیز داشته باشید که چندباری در دایرکتوری‌ها مشاهده کرده‌ام.

این اتفاق زمانی می‌افتد که لینک‌های غیرطبیعی در دیگر دایرکتوری‌های کم‌کیفیت تکرار می‌شوند. وب‌سایت‌هایی که در این شرایط کمکشان می‌کنم بایستی به طور مستمر آنالیز شوند و پروفایل لینکشان بهینه شود. شما به سادگی یا به سرعت نمی‌توانید از مشکلات رها شوید. این راه سخت و دشوار به ما یادآوری می‌کند که هرگز نباید دوباره به لینک‌سازی اسپم‌گونه روی بیاوریم.

سایت‌هایی که شدیدا برای برطرف کردن مشکلات لینک‌هایشان تلاش کرده‌اند با انجام دادن یک تست توسط پنگوئن به لذت شگرفی دست پیدا می‌کنند. بعضی از سایت‌ها که تحت حمایت من هستند ارتقا بسیار خوبی با پنگوئن 3 دریافت کردند. من در ادامه دو مورد از ترمیم‌های اورژانسی انجام شده را آورده‌ام.

اولین مورد یک خرده‌فروش در تجارت الکترونیک است که متاسفانه در سالیان گذشته مسیر خطرناکی را طی کرده است. انها شرکت‌های سئوکار مختلفی را استخدام کرده بودند (به طور متوسط سالی یک شرکت) و هر کدام از آنها هزاران لینک اسپم گونه ساخته بودند. این داستان مشابهی است که از زمان اولین ارائه پنگوئن با آن برخورد کرده‌ام.

سایت موردنظر زمانی که با بنده تماس گرفت شکلی درست نداشت. بنابراین ما در اولین قدم با لینک‌های غیرطبیعی درگیر شدیم. من به سختی اما به طور کامل پروفایل لینک آن‌ها را بررسی نمودم و لینک‌های اسپمی را نشانه گذاری کردم. آنها تیم کوچکی را برای خارج‌سازی این گونه لینک‌ها به کار گرفتند و هر چیزی که قابل پاک شدن نبود کنار گذاشته شد. ما فایل غیرقابل حذف را برای دوره چهار تا پنج ماهه مکرراً آپدیت کردیم.

اما، این نکته‌ای است که بسیاری از قربانیان پنگوئن با آن مشکل داشته اند. کار ما بابهینه‌سازی لینک در بهار 2014 تمام شد! هر کاری که می‌توانستیم انجام دادیم اما به وضوح به یک آپدیت یا ورژن جدیدی از پنگوئن نیاز بود. که مطمئنا آن نیز به زودی به وقوع می‌پیوست درسته؟ … به هیچ وجه. ما بایستی تا 17 اکتبر 2014 صبر می‌کردیم تا این اتفاق رخ دهد. خبر خوب این است که این سایت به سرعت تاثیرات مثبتی را شاهد بود.

سایت بعدی را نیز به سرعت توضیح می‌دهم که محاسبات آن از 17 اکتبر آغاز شده است و دیده شد که به صورت پله‌ای افزایشی را شاهد هستیم که با لرزش‌ها و تغییرات مرحله‌ای پنگوئن که در ابتدای مقاله توضیح دادم همراه بوده است. آن‌ها رشدی ناگهانی در 17 و 22 و نهایتا 25 اکتبر شاهد بودند. سایت تغییری فوق‌العاده از پنگوئن 2 و سپس پنگوئن 2.1 (که گوگل شروع به شمارش کرد) نشان می‌دهد. پروفایل لینک وب‌سایت برای anchor text های دقیق از سایت‌های کم‌کیفیت غربال شده است. صاحب سایت درواقع درصد خوبی از لینک‌های غیرطبیعی را خارج یا nofollow کرده بود.

نکته ای در مورد خطاهای disavow

در اینجا نکته‌ای با ارزش بیان می‌کنم در مورد یکی از مشتریان من که در چالش با پنگوئن 3 مرتکب اشتباه بزرگی شدند. آن‌ها تصمیم گرفتند که ” disavow fileامتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 29 ارديبهشت 1395ساعت 19:18 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 296 | |


آموزش ساخت بهترین آدرس برای صفحات سایت

 

ابتدا باید یادآوری کنم که آدرس صفحات سایت هم بر سئو تاثیر می گذارد و هم بر روی جذب بازدیدکننده بیشتر و در کل بر بهینه سازی سایت تاثیر زیادی دارد و سبب افزایش بازدید سایت شما می شود.

بر روی سئو تاثیر می گذارد چون گوگل دوست دارد لینک های بهینه شده ای را ببند و ایندکس کند که الگوریتم ان را قبلا اعلام کرده و بر روی کاربران تاثیر می گذارد چراکه وقتی یک آدرسی را که کوتاه و حفظ کردنی باشد خیلی راحت می تواند به خاطر بسپارد و بارها از ان استفاده کند و حتی خیلی راحت به دیگران پیشنهاد دهد.

پیشنهاد میکنم موارد زیر را که بسیار کامل در مبحث آدرس دهی موفق به صفحات یک سایت ، تهیه شده است مطالعه بفرمایید:

1. مطلب خود را توصیف کنید:

آدرسی واضح، آدرسی عالی است. اگر کاربری به نوار آدرس (یا لینک پیست شده) نگاه کند و بتواند قبل از مطالعه مطلب حدس دقیقی در مورد محتوای صفحه بزند، نشان می دهد که شما به خوبی کار خود را در زمینه آدرس دهی انجام داده اید. این آدرس ها مطمئنا اشتراک گذاری، ایمیل، نظر، کپی و یا حتی پیشنهاد از طریق موتورهای جستجو را در پی دارند.

2. آدرس دهی کوتاه:

همیشه به یاد داشته باشید که اختصار یک موهبت است. آدرس های کوتاه تر برای کپی-پیست، خواندن پای تلفن، نوشتن در کارت تجاری یا استفاده در دیگر جاهایی که کاربرد دارد، آسان تر هستند.

3. آدرس ثابت بسیار مهم است:

این امر وحی منزل نیست ولی با اطمینان می توانم به شما بگویم که بعضی از موتورهای جستجو فقط به دنبال لینک های ثابت هستند نه لینک های متغیر. هیچ بشری آدرسی با کاراکترهای زیادی شامل “؟”، “&”، و “=” را دوست ندارد.

4. توصیفی بهتر از عددی است:

اگر به این فکر می کنید که از 114/cat223/ استفاده کنید بهتر است که از /brand/adidas/ استفاده کنید. حتی اگر توصیف کلمه ای برای کاربر تازه کار آشنا نیست بازهم استفاده از کلمه بهتر است. اگر هیچ چیز دیگری نباشد کاربرانتان از شما به دلیل آنکه راه شناسایی مشکلات توسعه را آسان کرده اید، تشکر خواهند کرد.

5. کلمات کلیدی در بهینه سازی ادرس های صفحات آسیب نمی بینند:

اگر می دانید که عبارات کلیدی محبوبی در وبسایت خود برای افزایش ترافیک دارید ، مطمئنا به دنبال نتیجه گیری خوبی هم هستید. کلمات کلیدی قطعا یکی از پارامترهای استراتژیک بشمار می رود بنابراین لیستی از بازار تهیه کنید و در صفحات مرتبط قرار دهید. برای صفحات تولیدی متغیر CMS، گزینه شامل کلمات کلیدی را در آدرس ایجاد کنید.

6.ساب دامنه ها راه حل نیستند:

اولا، هیچگاه از چندین زیر دامنه استفاده نکنید (مانندsiteexplorer.download.newseo.ir). این روش پیچیده و غیر لازم است. دوما، فرض کنید که زیر دامنه ها پتانسیل ایفای نقش جدا از دامنه اصلی را در ارزش گذاری لینک دارند. در بیشتر موارد فقط تعداد کمی از زیر دامنه ها استفاده می شوند، ایرادی ندارد، اما من شانسی برایش قائل نیستم. بنظر من مزایای بدست آمده از مدیریت اعتبار (با سرازیر شدن SERPs توسط زیردامنه هایتان) نسبت به احتمال از دست رفتن لینک/اعتماد کم است. همچنین فکر می کنم که زیردامنه های قدرت گرفته از SERPها چیزی نیستند که موتورهای جستجو آنها را برای کاربرانشان مفید درنظر بگیرند و ممکن است که آنها را حذف کنند. البته این مورد هم یکی از نظرات شخصی بنده است که با گذشت زمان به دست آورده ام و قطعی نیست اما خوب برای من که جواب داده!

7. پوشه های کمتر:

یک آدرس باید عاری از پوشه های غیر ضروری باشد (یا کلمه یا کاراکتر برای آن موضوع)، به همین دلیل است که شلوار یک مرد باید بدون چین اضافه باشد. پارچه های اضافی بدون فایده است و احتمال بالقوه تاثیرگذاری را از بین می برد.

8. خط فاصله بهترین جداکننده:

زمانی که لینکی با کلمات متعدد و در قالب یک عبارت تولید می شود، خط فاصله بهترین جدا کننده عبارات است (مانند brand/link-and-seo/) که با (_)، (+) و یا هیچی دنبال می شود.

9. استفاده از روال مشخص:

اگر سایت شما از فرمت ساده ای استفاده می کند، سعی نکنید بخشی را منحصربفرد طراحی کنید. در ابتدای آدرس دهی راهنمای مرحله به مرحله برای آدرسهایتان قرار دهید تا کاربران درک درستی از محتوای قرار گرفته در هر پوشه و صفحه‌ داشته باشند. این امر در مقیاس جهانی برای سایت هایی که پلت فرم ها ، برندها و .. را به اشتراک می گذارند، بکار می رود. بنابراین در چنین شرایطی که این روش های مرحله به مرحله وجود دارد انجام دادن کارهای من درآوردی احمقانه است.

10. حساس نباشید ولی دقت کنید:

با اینکه آدرس ها می توانند هم کاراکترهای بزرگ و هم کاراکترهای کوچک را قبول کنند اما هرگز اجازه ندهید کاراکترهای بزرگ در آدرس قرار گیرند. اگر تاکنون از آنها استفاده کرده اید، همه آنها را از طریق 301 به حالت کاراکتر کوچکشان تغییر دهید تا از شلختگی جلوگیری کنید. اگر شما انواع ترافیک ورودی را داشته باشید، ممکن است حتی قانون 301 را درنظر بگیرید تا هر بزرگی نادرستی را تصحیح نماید.

راستی ، حتما می دانید که گوگل کارکترهای بزرگ را شناسایی نمی کند و حالت کوچک همان کارکتر را ثبت می نماید!

11. داده های اضافی وارد نکنید:

شکی وجود ندارد که آدرس های مشابه با کاراکترهای اضافی باعث تولید محتوای یکسان می شود. لذا کاربران در وب به این نکته پی می برند، موتورهای جستجو و کاربران آنها گیج می شوند (با مطالب تکراری) و در نتیجه از سایت شاکی می شوند.

آدرس بنظر می رسد که یکی از آسانترین مراحل سئو باشند اما من به شخصه این مشکل را با تک تک مشتریانم دارم. امیدوارم این مطلب بتواند تا حدودی به شما کمک کند تا در ابتدای راه همه جوانب را درنظر بگیرید تا در وسط راه دچار مشکل نشوید.

یادمان نرود پرسیدن عیب نیست ، ندانستن عیب است.

با مطالب آموزش سئو ما همراه باشید.

موضوع :
برچسب ها : سئو سایت,سئوسایت,آموزش سئو,سئو,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 9 خرداد 1395ساعت 18:48 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 282 | |

آموزش اصلاح خطاهای سایت در وبمستر تولز

 

پیگیری 12000 پیغام خطای شاخص که در ابزار وبمستر رخ می دهد، می تواند شما را نسبت به ریشه کن کردن این ارورها (که ظاهرا غیرقابل حل هستند) امیدوار کند. کلید مشکل این است که بدانیم چه ارورهایی در سایت شما تاثیرگذارند و چه ارورهایی واضح و براحتی قابل حل هستند و بر روی سئو سایتتان چه تاثیری دارن. بنابراین پس از آن شما می توانید با مشکلات واقعی روبرو شوید. دلیل و اهمیت بررسی و توجه به این ارورها، تاثیری است که روی کاربران شما و جستجوگر گوگل دارد.

داشتن هزاران ارور 404 خصوصا آنهایی که متعلق به آدرس های ایندکس شده یا لینک شده به صفحات دیگر هستند، بصورت بالقوه باعث آزار کاربران شما می شود. اگر آنها وارد چندین صفحه 404 در یک بخش شوند، اعتمادشان نسبت به سایت شما کاهش می یابد و البته باعث ناامیدی می شود.

همچنین نمی خواهید که لینک های ارسالی از سوی سایت های دیگر را با رسیدن آنها به صفحه ای مرده! از دست بدهید. شما می توانید با اصلاح ارور جستجو و ارسال آن به سمت آدرسی صحیح باعث بهبود رنک خود شوید.

مضاف بر این، گوگل بودجه جستجو مشخصی را برای سایت شما درنظر گرفته است و اگر مقدار زیادی از زمان روبوت صرف جستجو صفحات خطای شما شود، زمان کافی برای بدست آوردن اطلاعات با ارزش صفحاتی که واقعا کار می‌کنند را ندارد.

بدون بحث اضافی، بخش اصلی ارورهای جستجو که توسط ابزار وبمستر گوگل گزارش شده است در پایین آمده است:

(البته دقت داشته باشید شاید و انشاا… شما همه بخش های زیر را در بخش crawl errors خود نداشته باشید چراکه هر بخشی که مشکل داشته باشد را گوگل لیست میکند)

HTTP

این بخش معمولا صفحاتی را که ارورهایی مانند صفحات 403 را دارا می باشند ، نشان می دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر از لیست همه‌ی کدهای HTTP ، صفحه راهنمای گوگل خود را بررسی کنید.

In Sitemaps (این مورد خیلی کم رخ می دهد چراکه سایت مپ های جدید همگی داینامیک هستند)

اغلب ارورها در نقشه سایت توسط نقشه های سایت قدیمی ایجاد می شوند که همچنان بصورت 404 هستند یا صفحه های لیست شده در نقشه سایت فعلی به یک ارور 404 می رسند. اطمینان حاصل کنید که تمامی لینک های موجود در نقشه سایت شما بخوبی کار می کنند و برای جستجوگر گوگل مفید هستند.

ذکر این نکته نیز ضروری به نظر می رسد که sitemap ها فقط توسط ربات های جستجوگر استفاده می شوند.

یکی از کارهای طاقت فرسای گوگل این است که نقشه های قدیمی سایت را که حذف کرده اید، بررسی می کند تا نقشه های سایتی و آدرس هایی که واقعا حذف شده اند را بیاید. اگر نقشه سایت قدیمی دارید که از ابزار وبمستر حذف کرده اید، و دوست ندارید که مورد جستجو قرار گیرد، مطمئن شوید که آن نقشه 404 به نقشه سایت فعلی شما redirect نشود.

به گفته یکی از کارمند گوگل، سوزان موسکوا:

“بهترین راه برای جلوگیری از موردجستجو قرار گرفتن آدرس‌ها و نقشه‌های قدیمی سایت توسط روبات گوگل، این است که آنها را تبدیل به 404 کنید. اگر ما ببینیم که آدرسی بطور پی در پی 404 می شود، از جستجو کردن آن دست می کشیم، و سپس جستجوی نقشه سایت را متوقف می کنیم، این کار را از تب all sitemaps انجام دهید “.

Not Followed

بیشتر این ارورها اغلب از ارورهای redirect بوجود می آیند. اطمینان حاصل کنید که زنجیره redirect را حداقل کرده اید، زمان redirect برای بازه کوتاهی تنظیم شود و از meta refreshes در بالای صفحات خود استفاده نکنید.

جستجوگر گوگل بعد از یک زنجیره redirect خسته می شود.

نتایج و آثار redirect کردن:

  • هنگامیکه صفحات را برای همیشه redirect می کنید، مطمئن شوید که آنها به کد HTTP مورد نظر برمیگردند (301 برای انتقال دائمی).
  • مطمئن شوید که حلقه‌ی redirect ندارید، یعنی نقاط redirect بخودشان بازگردند!
  • اطمینان حاصل کنید که نقاط را صفحات درستی redirect کنید نه صفحات 404 یا دیگر صفحاتی که ارور دارند مانند (server error یا 403 forbidden).
  • مطمئن شوید که redirect های شما در حقیقت به یک صفحه‌ی دارای محتوا برسد.

ابزارهای مورد استفاده:

  • Redirect های خود را با ابزاری برای چک کردن پاسخ header مانند URL Valet یا Check Server Headers Tool بررسی نمایید.
  • Screaming Frog ابزاری عالی برای چک کردن صفحاتی از سایت شما است که redirect 301 و ارور 404 و 500 را نشان میدهند. نسخه رایگان آن 500 صفحه را پوشش می دهد، اگر نیازی بیشتر از این دارید باید نسخه نهایی آن را بخرید.
  • Search Engine Indexing Checker ابزاری بسیار مفید است که شما می توانید لیستی از آدرس هایتان که به عنوان redirect ثبت کرده اید را در آن قرار دهید. این ابزار به شما این اجازه را می دهد که آدرسهایتان را در فضایی بررسی کنید تا ببینید کدامشان ایندکس شده است و کدامشان نه. اگر آدرس‌های اولیه شما که redirect شده اند دیگر ایندکس نیستند به این معنی است که گوگل بعد از مشاهده redirect 301، آدرس قبلی را از لیست ایندکسش خارج کرده است و شما نیز می توانید آن را از خط redirect فایل .htaccess پاک نمایید.

سایت خود را بصورت فقط متن (با مشاهده نسخه کَش سایت از لیست SERP گوگل) آزمایش کنید. مطمئن شوید که می توانید تمامی لینک هایتان را ببینید و هیچ لینکی توسط جاوااسکریپت، فلش، کوکی ها، شماره بخش‌ها، DHTML و فریم ها پنهان نشده است.

امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 17 خرداد 1395ساعت 20:33 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 240 | |


5 افزونه برای بهبود سئو داخلی سایت

آموزش بهینه سازی داخلی,آموزش بهینه سازی داخلی سایت,آموزش سئو on page

برای تقویت سئو داخلی سایت افزونه های بسیار گوناگونی وجود دارد. این در حالی است که به برخی از آن ها کمتر از بقیه توجه می شود؛ با این وجود برای سئو سایت بسیار مفید می باشند.

اهمیت سئو داخلی سایت در کسب و کارهای اینترنتی

سئو داخلی سایت (On-page SEO)، بخش جداناپذیری از بازاریابی آنلاین است. در طول زمان، بهینه سازی داخلی سایت به صورت چندین ابزار کلیدی در دیجیتال مارکتینگ تعریف شده است. این موضوع به برندهای مختلف کمک می کند تا به اهداف خود در کسب و کارشان دست پیدا کنند.

اگر عملکرد ضعیفی در سئو داخلی سایت خود داشته باشید، برند شما ممکن است در موتورهای جستجو رتبه ی قابل قبولی را دریافت نکند. در این صورت از رقبای خود عقب خواهید ماند. بنابراین برای دیده شدن در اینترنت، جذب مشتری و کسب درآمد به On-page SEO نیاز خواهید داشت.

در این مقاله ما به بررسی 5 افزونه کاربردی برای بهبود بخشیدن به سئو داخلی سایت خواهیم پرداخت. این نکات برخی از موارد اصلی سئو وب سایت شما را تحت تاثیر قرار می دهد؛ استراتژی SEO، پیگیری رتبه سایت در گوگل و بررسی معیارهای اصلی پیشرفت آنلاین، از قبیل این موارد هستند.

با استفاده از روش های بهبود سئو داخلی سایت که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت، می توانید به میزان قابل توجهی عملکرد و بهره وری سایت خود را در عملیات های بازاریابی افزایش دهید.

حالا وقتشه!   اینو بخون: آموزش سئو برای مبتدیان – بهینه سازی داخلی 1


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : آموزش سئو, سئو سایت , آموزش تولید محتوا, آموزش ایمیل مارکتینگ, نیوسئو,امیر قمصری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 10 مرداد 1398ساعت 13:38 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 139 | |

آموزش کنسول جستجو گوگل برای مبتدیان

 google search console,آموزش google search console,ابزار سرچ کنسول گوگل

کنسول جستجو گوگل برای تمامی کاربران گوگل مفید می باشد. به احتمال زیاد شما مسئولیت یک وب سایت را بر عهده دارید؛ چه می خواهد وب سایت شخصی باشد و یا متعلق به مکانی که در آن مشغول به کار هستید. در هر صورت٬ نیاز دارید که همیشه حواستان به عملکرد سایتتان باشد.

گوگل ابزارهای مختلفی را برای آنالیز و جمع آوری داده های سایت پیشنهاد کرده است. این ابزارها برای سئو سایت اهمیت زیادی دارند. شما حتما تا الان درباره ی تحلیل گر گوگل و کنسول جستجوی گوگل چیزهایی شنیده اید. این دو٬ ابزارهایی هستند که گوگل به صورت رایگان در اختیار همه کاربران خود قرار داده است که آمارهای ارزشمندی درباره ی وب سایتتان به شما ارائه می کند.

اهمیت کنسول جستجو گوگل

بررسی عملکرد سایت یکی از وظایف اصلی و ابتدایی صاحبان وب سایت ها است. کنسول جستجوی گوگل در این زمینه کمک حال شما خواهد بود. شما می توانید از حساب کاربری کنسول سرچ گوگل٬ اطلاعات با ارزشی به دست بیاورید. در ادامه متوجه خواهید شد که کدام قسمت های سایتتان نیاز به کار بیشتر دارند. ممکن است در بخش فنی سایت به مشکل برخورده باشید؛ مثل افزایش crawl errors که نیاز است مرتفع شوند. همچنین این مشکل می تواند توجه بیش از حد به یک کلمه ی کلیدی خاص باشد که در نهایت کاهش رنک سایت را به دنبال دارد.

علاوه براین اطلاعات٬ کنسول جستجوی گوگل هر زمان که خطایی را شناسایی کرد٬ از طریق ایمیل اخطارهایی را برای شما ارسال می کند. به کمک همین اخطارها٬ باید سریعا برای رفع مشکلات به وجود آمده اقدام کنید.

ایجاد حساب کاربری

برای شروع آموزش کنسول جستجوی گوگل٬ ابتدا لازم است تا یک حساب کاربری برای خود ایجاد کنید. در کنسول جستجوی گوگل٬ ابتدا باید  بر روی گزینه ی ‘add property’٬ که در منوی بالای صفحه قرار دارد٬ کلیک کنید.

google search console,آموزش google search console,ابزار سرچ کنسول گوگل

با کلیک بر روی گزینه ی ‘add property’٬ می توانید آدرس وب سایت دلخواه خود را وارد کنید. دقت داشته باشید که حتما URL صحیح را وارد کرده باشید؛ اگر یک وب سایت ‘https’ دارید٬ باید آدرس را نیز با ‘https’ وارد کنید. برای به دست آوردن اطلاعات بهتر لازم است تا این امر را کاملا به درستی انجام دهید.

⭐️ نکته مهم: هنگامی که وب سایت خود را ثبت کردید٬ لازم است اثبات کنید که شما صاحب اصلی این وب سایت هستید. برای اثبات مالیک خود٬ چندین راه وجود دارد.

برای کاربران Yoast SEO، پیشنهاد ما استفاده از روش ‘HTML tag’ می باشد.

شما به راحتی می توانید این کد را کپی کرده و به قسمت ‘Webmaster tools’ انتقال دهید.

پس از ذخیره سازی٬ شما می توانید به کنسول جستجوی گوگل بازگشته و بر روی گزینه ‘Verify’  کلیک کنید تا عملیات ثبت انجام شود. اگر همه چیز به خوبی پیش رفته باشد٬ یک پیام برای شما ارسال خواهد شد که GSC (کنسول جستجوی گوگل) از این به بعد داده های مربوط به سایت شما را جمع آوری خواهد کرد.

الگوریتم سرچ گوگل,بالا بردن سایت در سرچ گوگل,سرچ کنسول گوگل

ویژگی های کنسول جستجو گوگل

حالا که شما حساب کاربری خود در کنسول جستجوی گوگل را ایجاد کرده اید٬ قدم بعدی چیست؟ اکنون زمان آن است تا برخی از داده های سایت خود مورد بررسی قرار بدهید. ما برخی از گزارش ها و اطلاعات موجود را٬ در ادامه این مقاله بررسی خواهیم کرد.

performace

در تب performace (عملکرد)٬ شما می توانید ببینید که چه صفحات و عبارات کلیدی از سایت شما در رنک گوگل قرار دارند. در نسخه قدیمی کنسول جستجوی گوگل٬ نهایتا می توانستید داده های مربوط به 90 روز گذشته را مشاهده کنید. اما در نسخه جدید٬ مشاهده اطلاعات وب سایت شما در 16 ماه اخیر نیز امکان پذیر است. البته به خاطر داشته باشید که این داده ها٬ تنها از زمان تشکیل حساب کاربری شما قابل مشاهده هستند.

اگر تب performace خود را به طور منظم چک کنید٬ در مدت زمان بسیار کم متوجه خواهید شد که کدام صفحات یا عبارات کلیدی سایت شما نیاز به توجه و نظم دهی بیشتری دارد. حال از کجا شروع کنیم؟ در تب performace، یک لیست مشاهده می کنید که  شامل جستجوها٬ صفحات٬ کشورها و دستگاه ها می باشد. هر کدام از این دسته ها می توانند بر اساس clicks٬ impression (دیده شدن)٬ متوسط CTR (نرخ کلیک) و متوسط موقعیت٬ دسته بندی شده باشند. در ادامه هر کدام از آن ها را جداگانه بررسی خواهیم کرد.

کنسول جستجو گوگل,گوگل سرچ کنسول,گوگل سرچ کنسول چیست

  1. Clicks

تعداد کلیک ها این را نشان می دهد که مردم چه میزانی در نتایج جستجو گوگل بر روی وب سایت شما کلیک کرده اند. این عدد می تواند نشان دهنده نحوه عملکرد عنوان و متا دیسکریپشن در وب سایت شما باشد. اگر به میزان زیادی تعداد کلیک های شما کاهش پیدا کند٬ ممکن است در قسمت نتایج جستجوی گوگل نمایش داده نشوید. البته می توانید با استفاده از نتایج دیگری که در دسترس شما هستند٬ snippet خود را سازمان دهی کنید.

موقعیت نتیجه جستجو می تواند بر روی تعداد کلیک ها تاثیر بسزایی داشته باشد. اگر صفحه ی شما  جزء 3 نتیجه ی اول گوگل باشد٬ طبیعتا احتمال دریافت کلیک برای رتبه ی اول نتایج جستجو به مراتب بیشتر از رتبه های دوم و سوم خواهد بود.

  1. Impressions

Impression چگونگی نمایش یک وب سایت و یا صفحه ای خاص در نتایج جستجو گوگل را بیان می کند. به عنوان مثال در سایت Yoast، در حساب کاربری GSC (کنسول جستجو گوگل)٬ Yoast SEO یکی ار عبارات کلیدی است که این سایت برای آن در رتبه بندی گوگل قرار گرفته است. تعداد impressions که بعد از این عبارت کلیدی (Yoast SEO)  آمده است٬ نشان می دهد که این وب سایت چه میزان به خاطر این کلمه کلیدی در نتایج جستجوی گوگل حاضر شده است. البته هنوز نمی توانید متوجه شوید که این عبارت کلیدی موجب بالا آمدن کدام صفحه در نتایج گوگل شده است.

برای فهمیدن این که کدام صفحه توسط عبارت کلیدی که وارد کردیم در رتبه بندی گوگل قرار گرفته است٬ کافی است بر روی عبارت کلیدی مذکور کلیک کنیم. حال این عبارت کلیدی به عنوان یک فیلتر عمل خواهد کرد.

بعد از آن شما می بایست حرکت ناوبری (Navigation) را بر روی صفحه های به نمایش قرار داده شده٬ عملی کنید تا متوجه شوید که دقیقا کدام صفحه برای کدام عبارت کلیدی رتبه بندی شده است. آیا با همان صفحاتی مواجه شدید که انتظار داشتید برای آن عبارات کلیدی رتبه بندی شوند؟ اگر اینطور نیست پس بهتر است تا صفحه ی مورد نظر خود را با عبارت کلیدی دلخواه سازماندهی کرده و سعی کنید تا محتوایی بهتر که شامل آن عبارت کلیدی باشد را تولید کنید. همچنین از صفحات و پست های مرتبط لینک داخلی بگیرید٬ سرعت بارگذاری پیج را بالاتر ببرید و … .

وب کنسول گوگل

  1. Average CTR

CTR (نرخ کلیک) بیان می کند که چند درصد از افرادی که وب سایت شما را در جستجوی نتایج گوگل دیده اند٬ بر روی آن کلیک کرده و وارد سایت شده اند. پس حتما تا الان متوجه شده اید که رتبه های بالاتر در گوگل٬ کلیک های بیشتری نیز دریافت می کنند.

با این حال٬ چیزهایی وجود دارد که شما شخصا می توانید با انجام آن ها نرخ کلیک سایت خود را افزایش دهید. به عنوان مثال٬ می توانید متا دیسکریپشن خود را بازنویسی کرده و جذابیت آن را بیش از پیش کنید. هنگامی که متا دیسکریپشن شما از بقیه ی رقبا پیشی بگیرد٬ طبیعتا نرخ کلیک شما نیز نسبت به قبل افزایش پیدا خواهد کرد. به یاد داشته باشید تا زمانی که شما در رتبه اول صفحات گوگل قرار گرفته نباشید٬ نرخ کلیک تاثیر عمده ی خود را از دست خواهد داد. به همین جهت ابتدا باید رتبه سایت خود را در گوگل افزایش دهید.

  1. Average position

Average position یا متوسط موقعیت٬ آخرین گزینه در لیست است. Average position بیان می دارد که میانگین رتبه ی یکی عبارت کلیدی و یا یک صفحه٬ در مدت زمانی که شما تنظیم کرده اید چقدر است. البته متوسط موقعیت همیشه نمی تواند شاخص معتبری باشد. چراکه هرچه می گذرد٬ مردم مطالب متفاوت بیشتری را جستجو می کنند. گوگل نیز هرچه می گذرد بهتر متوجه می شود که کدام نتیجه با کدام بازدید کننده ارتباط بیشتری دارد.

Index coverage

google search console,آموزش google search console,ابزار سرچ کنسول گوگل

 Index coverage یک تب فنی اما بسیار با ارزش در کنسول جستجو گوگل می باشد. این قسمت نشان می دهد که چه تعداد صفحه از وب سایت شما در گوگل ایندکس شده اند. همچنین خطا و اخطارهایی که که باعث به وجود آمدن مشکلاتی در زمینه ایندکس گوگل شده اند را نیز می توانید در این قسمت مشاهده کنید.

ما به شما پیشنهاد می کنیم تا به شکل منظم این قسمت را بررسی کرده تا متوجه اخطار و خطاهای موجود که برای سایتتان ظاهر شده اند٬ بشوید. شما می توانید با انجام تجزیه و تحلیل های لازم٬ به طور دقیقتر متوجه شوید که یک خطا دقیقا چه URL خاصی را تحت تاثیر خود قرار داده است. هنگامی که مشکل بوجود آمده را از بین بردید٬ حتما تیک «این مشکل حل شده است» را در این قسمت بزنید. با این حرکت٬ گوگل URL تحت تاثیر واقع شده را دوباره بررسی خواهد کرد.

چند نکته ی مهم وجود دارد که هنگام بررسی گزارشات ایندکس خود باید آن ها را در نظر داشته باشید:

  • اگر در حال تولید محتوای جدید هستید٬ تعداد صفحات ایندکس شده ی شما باید به طور پیوسته در حال افزایش باشد. دو نکته از این مبحث استخراج می شود. اول اینکه این گوگل است که می تواند سایت شما را ایندکس کند؛ ثانیا تولید محتوای جدید اصطلاحا سایتتان را زنده نگه می دارد.
  • مراقب افت رنک ناگهانی در گوگل باشید! علت این امر ممکن است وجود مشکلات زیاد در دسترسی گوگل به وب سایت شما باشد. مثلا چیزی در سایت هست که گوگل را متوقف می کند؛ تغییرات فایل txt یکی از آن ها است.
  • محتوا تکراری می تواند مشکلاتی غیر قابل پیش بینی در منحنی سایت شما بوجود بیاورد.

پیشنهاد می کنیم که که حتما به طور دقیق این مشکلات را بررسی کرده و به سرعت٬ مشکلات سایت خود را حل کنید. همانطور که می دانید٬ گوگل افرایش تعداد خطاها را نشانه ی پایین بودن کیفیت تلقی می کند.

AMP

تب ‘AMP’ پایین تر از ‘Index coverage’ قرار دارد. AMP) Accelerated Mobile Pages) به معنای شتاب دهنده صفحات تلفن همراه می باشد. اگر AMP را برای سایت خود تنظیم کرده باشید٬ امکان بررسی خطاها در کنسول جستجو گوگل٬ برای شما فراهم می شود. با وارد شدن در این قسمت٬ می توانید پیج هایی که AMP در آن ها قابل پذیرش هست را همراه با اخطارها مشاهده کنید. در پایین این نمودار مشکلات لیست شده اند. شما می توانید URL های تحت تاثیر واقع شده را مشاهده کنید.

 

google search console,آموزش google search console,ابزار سرچ کنسول گوگل

Sitemap (نقشه سایت)

نقشه سایت XML مثل یک نقشه ی راه می باشد که برای تمامی صفحات وب سایتتان اهمیت بالایی دارد. این چیزی است که برای هر وب سایتی منفعت خواهد داشت. در تب نقشه سایت XML که در کنسول جستجوی گوگل وجود دارد٬ می توانید به گوگل اطلاع دهید که در وب سایت شما٬ نقشه سایت XML کجا قرار دارد.

پیشنهاد می شود که URL نقشه سایت XML خود را در کنسول جستجو گوگل وارد کرده تا پیدا کردن آن توسط گوگل آسان تربشود.

google search console,آموزش google search console,ابزار سرچ کنسول گوگل

Links

در قسمت Links٬ می توانید ببینید که چه تعداد لینک از سایت های دیگر به وب سایت شما اشاره کرده اند. علاوه براین٬ شما می توانید لینک آن سایت ها٬ تعداد لینک هایی که به وب سایت شما اشاره داشته اند و اینکه چه انکر تکست هایی بیشتر مورد استفاده قرار گرفته اند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. این اطلاعات بسیار مفید هستند چراکه لینک ها در سئو سایت اهمیت ویژه ای دارند.

در قسمت لینک های داخلی٬ می توانید مشاهده کنید که چه صفحاتی از وب سایت شما بیشترین لینک را از سایت های دیگر دریافت کرده اند. این لیست  در صورتی ارزشمند است که به طور منظم تجزیه و تحلیل بر روی آن انجام شود. به دلیل اینکه قطعا شما خواستار این هستید که مهمترین صفحه و یا پست شما٬ بیشترین لینک داخلی را دریافت کند.

Mobile usability

تب Mobile usability یا قابلیت استفاده از تلفن همراه٬ مشکلات مربوطه در زمینه ی استفاده ی کاربران تلفن همراه از سایت شما را نشان می دهد. از زمانی که استفاده از تلفن همراه در سراسر جهان در حال افزایش می باشد٬ پیشنهاد می کنیم تا این تب را به طور منظم مورد بررسی قرار بدهید. اگر سایت شما از الگوریتم mobile friendly پیروی نکند٬ کاربران به سرعت از آن خارج خواهند شد.

Manual Actions

صاحبان وب سایت ها در تلاش اند تا در این تب هیچ چیزی مشاهده نکنند! اگر سایت شما توسط گوگل جریمه شود٬ در این قسمت اطلاعات بیشتری در این مورد دریافت خواهید کرد.

چندین حالت وجود دارد که باعث می شود توسط  گوگل جریمه شوید؛ که شامل موارد زیر می شود:

  • داشتن لینک های غیرمتعارف و یا خریداری شده؛
  • در صورتی که سایت شما هک شده باشد؛
  • هنگامی که چیزی را از گوگل مخفی کرده باشید؛
  • صفحه ی اسپم؛
  • ساختار اسپم وار.

 در زیر فاکتورهایی را مشاهده می کنید که در نسخه ی جدید کنسول جستجو گوگل استفاده نشده اند:

  • نمایش ظاهری سایت یا Search appearance؛
  • اهداف بین المللی؛
  • Crawl stats؛
  • مسائل امنیتی.

شما به این مقاله قبلا رای داده اید

موضوع :
برچسب ها : آموزش سئو.سئو سایت.آموزش تولید محتوا.آموزش ایمیل مارکتینگ.نیوسئو,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 19 مرداد 1398ساعت 16:58 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 130 | |

12 روش عالی برای لینک سازی طبیعی

آموزس ساخت بک لینک,آموزش بک لینک سازی,آموزش لینک سازی

لینک سازی طبیعی یکی از ارکان اصلی بهینه سازی سایت به شما می روند. در هر کسی در سئو سایت خود به آن نیاز پیدا خواهد کرد. اهمیت لینک های ارزشمند در SEO بر هیچکس پوشیده نیست. با این حال آنچه بیشتر مورد بحث می باشد این است که چگونه لینک های ورودی را به شکلی صحیح ایجاد کنیم.

همه ی سئوکاران حرفه ای موافق هستند که راه های طبیعی جذب لینک خیلی بیشتر از یکی دوتاست. بنابراین بهتر است تا از روش های خلاقانه برای ایجاد لینک های ارزشمند استفاده کنید.

لینک سازی طبیعی چیست؟

لینک سازی طبیعی به روندی گفته می شود که خودتان در تولید کردن آن ها دخالتی داشته باشید؛ مثل استفاده از روش های پست مهمان، ابزار outreach و خریداری لینک ها. Natural Link Building (لینک سازی طبیعی)، این موضوع را بیان می کند که شما باید به شکلی فعالیت داشته باشید تا صاحبان وب سایت های دیگر اصرار به لینک دادن به وب سایت شما داشته باشند.

⭐️ نکته مهم: ما به شما پیشنهاد می کنیم تا استراتژی لینک سازی را با یکدیگر ترکیب کرده و آن ها را بر روی لینک های موجود بر وب سایت خود اعمال کنید تا به یک روش کلی برسید.

جذب لینک از سایت های معتبر

اگر لینک سازی راهی برای توسعه یافتن باشد، آیا تنها باید منتظر ماند تا لینک ها به سمت سایت شما سرازیر شوند؟ متاسفانه پاسخ منفی است.

در دوره های آموزش سئو می آموزیم که چندین راه مختلف وجود دارد که باید انجام دهید تا سایت شما جایگاه بالاتری پیدا کند. این عمل نیازمند تلاش جدی برای به وقوع پیوستن می باشد. کلید اصلی برای انجام این کار تولید محتوای ارزشمند و افزایش مراحل بازاریابی سایت خود به چندین مرحله می باشد.

اگر برند شما شناخته شده نباشد، احتمال لینک دادن به شما کاهش پیدا می کند. شما باید وب سایت، محتوا و برند خودتان را بیشتر در معرض دیده شدن قرار بدهید. خوشبختانه هر کدام از روش های زیر بر اساس بودجه و پهنای باند شما تغییر پیدا می کند.

در ادامه 12 مثال برای بهبود لینک سازی را مورد بررسی قرار خواهیم داد:

  1. بازاریابی محتوا

هر استراتژی لینک سازی بیان می کند که تولید محتوای ارزشمند بهترین راه برای ایجاد لینک های ارزشمند است در روش قدیمی لینک سازی، شما باید سایت ها را به سمت لینک دادن به شما در عوض پست مهمان یا لایک، ترغیب می کردید. اما در لینک سازی طبیعی به این صورت نیست.

تولید محتوای همیشه سبز برگ برنده شما برای جذب لینک از سمت سایت های معتبر است. مخصوصا اگر مراحل سئو تولید محتوا سایت خود را به خوبی انجام بدهید. هنگامی که محتوای شما در اکثر مواقع در صدر SERP قرار داشته باشد و به عنوان یک محتوای با ارزش شناخته بشود، در آن زمان احتمال انتخاب سایت شما برای لینک دادن افزایش پیدا خواهد کرد.

بازاریابی محتوا به صورت فعالانه میزان دیده شدن وب سایت شما را افزایش می دهد.

حالا وقتشه!   اینو بخون: روش های معرفی برند – تبلیغات شبکه های اجتماعیپیشنهاد نویسنده این است که اول مقاله بالا را خوانده و سپس ادامه این مقاله را بخوانید.

  1. شبکه های اجتماعی

حساب کاربری شما در شبکه های اجتماعی مثل توییتر، فیسبوک و لینکدین، چندین فرصت مناسب برای جذب لینک را به وجود می آورد.

به عنوان مثال، توییتر دو زمینه را برای شما به وجود می آورد؛ Web و Bio. این ها ممکن است برای اعتبار سایت شما کاری انجام ندهند اما باعث می شوند تا ترافیک سایت افزایش پیدا کنند. لینکدین هم به همین صورت سه لینک در حساب کاربری به شما می دهد. حتی می توانید ویدئو و محتوای خود را نیز اضافه کنید. بازاریابی شبکه های اجتماعی باعث می شود تا کاربران بیشتری با محتوای شما آشنا شوند.

  1. لینک های Editirial

لینک Editorial به لینکی گفته می شود که به صورت طبیعی به دست می آید و بر اثر محتوا و بازاریابی قدرتمند شکل می گیرد. بهترین راه برای جذب این گونه لینک ها ارائه کردن محتواهایی است که در مورد رویدادهای تازه و علایق جدید باشند. علت این کار این است که سایت های معتبر مثل Forbes و Entrepreneur، ترجیح می دهند تا به محتوای تازه و با ارزش رجوع کنند.

شما می توانید از ابزارهای زیر برای کسب اطلاعات جدید درباره علایق کاربران استفاده کنید:

Google Trends

Bing Trending Topics

Twitter Trending Topics

Google News Stories

آموزس ساخت بک لینک,آموزش بک لینک سازی,آموزش لینک سازی

  1. صفحات منبع

صفحات منبع در واقع صفحاتی هستند که دارای محتوا همیشه سبز می باشند. این صفحات در واقع منابع با ارزش مثل PDF، ویدئو، راهنما، ابزار و مصاحبه ها که کمک کننده بسیاری از کاربران است را فهرست می کنند. این یک جعبه ابزار برای مخاطب هدفتان می باشد.

بسیاری از سایت ها منابع خود را به تعداد پست های خاص محدود می کنند و ممکن است از نظر سئو سایت دچار مشکل شوند. در حالی که می شود تعداد بیشتر صفحه منبع قدرتمند ایجاد کرد تا انگیزه سایت های دیگر برای لینک دادن افزایش پیدا کند. چراکه از وب سایت شما متوجه خواهند شد که کاربرشان همه مطالبی که نیاز دارد را در یک مرحله دریافت خواهد کرد.

Resource Pages یا صفحات منبع، برای هدف قرار دادن عبارات کلیدی نیز عالی هستند. کاربرانی که به دنبال یک پاسخ برای پرسش خود و یا یک راهنما برای حل یک مشکل می گردند، می توانند از این صفحات اطلاعات مفیدی را کسب کنند.

  1. سایت Quora

Quora.com یک سایت پرسش و پاسخ است. در این سایت کاربران دانش و اطلاعات خود را به اشتراک می گذارند و برای پرسش های خود پاسخ های مناسبی را پیدا می کنند. Quora بیشتر از 200,000 بازدیدکننده در ماه دارد.

کلید اصلی برای جذب لینک در Quora، تمرکز بر روی ارائه محتوای ارزشمند است. بسیار از افراد از این سایت برای لینک سازیاستفاده می کنند؛ لذا اگر به سادگی لینک خود را ارائه دهید، بقیه کاربران متوجه آن خواهند شد.

سوالات مربوط به حرفه خود را پیدا کرده و به آن ها به درستی پاسخ دهید. تجربه و تخصص خود را پیشنهاد کنید. این پیشنهاد باید به صورتی باشد که به یک منبع ارزشمند لینک دهد. اگر پاسخی که داده اید برای یک کاربر کامل و با ارزش باشد، ممکن است که به بازید از سایت شما و لینک دادن به آن، اشتیاق پیدا کند.

  1. HARO

Help a Reporter) HARO) سایتی است که خبرنگاران و ناشران، اطلاعات و نظرات منبع را به دست می آورند تا از آن ها در مقاله های خود استفاده کنند. وقتی در HARO ثبت نام می کنید، روزانه ایمیل هایی دریافت می کنید که این ایمیل ها موقعیت های پاسخ دهی به خبرنگاران را به شما یادآور می شود.

اگر شما اطلاعات با ارزشی را ارائه دهید، خبرنگاران به عنوان یک منبع به شما رجوع خواهند کرد. در این سایت هدف ارائه محتوای ارزشمند است؛ اگر خبرنگاری متوجه شود که قصد شما تنها لینک سازی برای سئو سایت می باشد، بعید است که با شما ارتباطی برقرار کنند.

شما می توانید به صورت رایگان وارد سایت HARO شده و به پرس و جوهای مطرح شده پاسخ دهید تا شانس خود برای جذب لینک طبیعی را افزایش دهید.

  1. ابزارهای وب سایت

در این روش مشابه با صفحات منبع عمل خواهیم کرد. شما می توانید یک ابزار با ارزش درست کرده و در وب سایت خود قرار دهید. حال چنانچه این ابزار در نوع خود بهترین باشد، بقیه صاحبان وب سایت آن را ارزشمند محسوب کرده و از آن استفاده خواهند کرد.

مثال هایی از ابزارهای کاربردی:

  • Free SEO audit tools
  • Budget calculators
  • Formulas
  • Blog topic generators
  • Meta title counter tools

به ابزاری فکر کنید که برای مخاطبین مفید باشد؛ ترجیحا ابزاری را انتخاب کنید که در حال حاضر وجود نداشته باشد. سپس می توانید از یک توسعه دهنده بخواهید تا این ابزار را برای وب سایت شما بسازد.

  1. Ebooks

آموزش لینک سازی سئو,استراتژی لینک بیلدینگ,استراتژی لینک سازی

امروزه اکثر مردم بیشتر از دستگاه های الکترونیکی استفاده می کنند. به همین جهت فرصت مراجعه به کتاب های چاپی را ندارند. شما می توانید از این فرصت بهره ببرید. اگر یک نویسنده فوق العاده در تیم خود دارید، نوشتن یک Ebook (کتاب الکترونیکی) برای لینک سازی طبیعی، بسیار با ارزش خواهد بود. ebook می ‌تواند یک محتوا معتبر باشد که شما را در حوزه کاریتان متمایز می‌کند.

  1. Reddit

سایت Reddit تنها برای سیاست نیست. بسیاری از کاربران به این سایت به عنوان یک منبع خبری نگاه می کنند تا برای پرسش های خود پاسخ های صحیح به دست آورده و دانش خود را به اشتراک بگذارند.

این یعنی که یک فرصت مناسب برای شما وجود دارد تا با پاسخ دادن به آن ها برای خود اعتبار ایجاد کنید. پیشنهاد می کنیم که برای خود یک حساب کاربری ایجاد کرده و فعالیت لینک سازی طبیعی خود را شروع کنید.

  1. Ego Bait Content

محتوای Ego bait بر اساس ضرب المثل “I scratch your back, you scratch mine” شکل گرفته است (به این معنی که من هوای تو را دارم؛ تو هم هوای من را داشته باش). در این نوع محتوا باید به معرفی یک یا چند متخصص برجسته کسب و کار اینترنتی بپردازید و او را تمجدید و تشویق کنید. سپس به احتمال زیاد حداقل یکی از این متخصصین برای تشکر، به شما لینک خواهد داد.

  1. Networking

بسیاری از افراد Networking را با بازاریابی شبکه ای اشتباه می گیرند. نتورکینگ در واقع به معنای برقراری ارتباطی سالم و مفید با کاربران خود است. با ایجاد کردن ارتباط قوی با افراد حوزه کاری خود، می توانید فرصت های ارزشمندی را برای همکاری به وجود بیاورید. اگر مردم از شما خوششان بیاید، طبیعتا محتوا سایت شما را پخش خواهند کرد.

اگر  شما محتوایشان را در سایت خود قرار دهید و یا به آن ها لینک بدهید، ممکن است همین کارها را برای شما انجام دهند. به یاد داشته باشید تمامی موارد ذکر شده را باید با دلایل منطقی و درست انجام دهید. در صورتی که هدف شما تنها سودآوری برای برندتان باشد، مخاطبین متوجه شده و در نهایت نتیجه مثبتی نخواهید گرفت.

  1. Video Marketing

Video Marketing یا بازاریابی ویدئویی برای سئو سایت اهمیت بالایی دارد. امروزه نیز در کلاس های آموزش سئو به این موضوع توجه بیشتری می شود. با گذشت زمان، سئو ویدئو در بین سئوکاران محبوب تر شده و محتوای ویدئویی برای کاربران قابل قبول تر. با این حال همه افراد زمان و بودجه لازم برای تولید ویدئوهای مخصوص خودشان را ندارند.

شما می توانید محتوای ویدئویی خود را در YouTube به اشتراک گذاشته و افراد را برای بازدید از وب سایت خود ترغیب کنید. جذب لینک ارزشمند و افزایش ترافیک سایت از ویژگی های اصلی این روش است. به عنوان مثال، اگر دیدید سایتی از ویدئو شما در محتوای خود به عنوان یک منبع استفاد کرده است، می توانید درخواست بدهید تا به شما لینک بدهند.

درنتیجه پیشنهاد می کنیم تا روش های ذکر شده را با استراتژِی خود ترکیب کنید تا همه جوانب در نظر گرفته شود. سپس می ‌توانید لینک‌ ها را از چند منبع مختلف جذب کرده و شانس خود به دست آوردن محتوای ارزشمند را افزایش دهید.

شما به این مقاله قبلا رای داده اید

موضوع :
برچسب ها : آموزش سئو.سئو سایت.آموزش تولید محتوا.آموزش ایمیل مارکتینگ.نیوسئو,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 19 مرداد 1398ساعت 16:59 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 120 | |

تاثیر شبکه های اجتماعی بر سئو سایت

 آموزش بازاریابی در شبکه های اجتماعی,آموزش بهینه سازی سایت,آموزش سئو

آیا شبکه های اجتماعی تاثیری بر روی سئو سایت شما دارند؟ آیا توییت، اشتراک گذاری و لایک های یک صفحه واقعا باعث می شوند یک صفحه در نتایج موتور جستجو، قدرت بگیرد؟

تحقیقاتی زیادی در این زمینه انجام شده است. مانند مطالعه انجام شده توسط HootSuite که بیان کرده است یک همبستگی بین اشتراک گذاری های شبکه های اجتماعی و رتبه بندی بالاتر وجود دارد. شاید شما خودتان هم متوجه این موضوع شده باشید: محتوایی که رتبه بندی خوبی در گوگل دریافت می کند معمولا اشتراک گذاری ها، توییت های مجدد و لایک های زیادی دارد.

بیشتر متخصص ها با این موضوع موافق هستند، اما رتبه بندی سایت به صورت مستقیم، تحت تاثیر سیگنال های اجتماعی قرار ندارند (و یکی از متخصص های سابق گوگل با نام Matt Cutts هم چند سال پیش همین نظر را در این زمینه مطرح کرده بود).

Google+ که زمانی نشان گذاری امید بخش Authorship را در خودش داشت، به زودی فعالیتش قطع خواهد شد. پس چه اتفاقی در حال رخداد است؟ چرا پست هایی که اشتراک زیادی به دست می آورند معمول پست هایی هستند که رتبه بندی بالاتری هم به دست می آورند؟

ارتباط شبکه های اجتماعی و سئو سایت

در حالی که اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی ممکن است با رتبه بندی بالاتر همبستگی داشته باشد، اما این بدین معنی نیست که اشتراک گذاری در رسانه های اجتماعی باعث رتبه بندی بهتر می شود. این نکته مهمی است که باید در اکثر کلاس های آموزش سئو بیان شود.

یک محتوای شما ممکن است هزاران دفعه بر روی توییتر اشتراک گذاشته شود بدون این که حتی در نتایج موتور جستجوی گوگل، نمایش داده شود.

به جای آن، وقتی شبکه اجتماعی باعث تقویت رتبه بندی می شود، در واقع این شرایط ایجاد می شود:

  • محتوایی که زیاد اشتراک گذاری شود، زیاد دیده می شود.
  • محتوایی که بیشتر دیده شود احتمالا از وبسایت های دیگر هم لینک به دست می آورد.
  • این بک لینک های اضافی باعث می شوند که رتبه بندی بهتری ایجاد شود.
  • این رتبه بندی بهبود یافته باعث می شود که فعالیت شبکه های اجتماعی نیز بیشتر شود.

همانطور که AJ Kohn می گوید: “در واقع این خود فعالیت های رسانه های اجتماعی نیستند که اهمیت دارند، بلکه چیزی که در نتیجه این فعالیت ها ایجاد می شود مهم است”.

⭐️ نکته مهم: همچنین متخصصین بهینه سازی سایت در کلاس های آموزش سئو خود می گویند که: “ما نباید نگران این باشیم که آیا لینک های ایجاد شده در بستر شبکه های اجتماعی هم ارزش لینک های به دست آمده از وب سایت های با کیفیت و معتبر هستند یا خیر. به جای آن، ما باید به مزایای رسانه های اجتماعی دقت کنیم که باعث می شود که سیگنال های رتبه بندی که موتورهای جستجو نسبت به آن اهمیت می دهند، تقویت شود.”

در مقالات آموزش سئو که در رابطه با Social Media هستند، به بررسی موضوعاتی مانند کسب لینک، هم نشری، هم رخدادی، اعتبار برند و CTR پرداخته است. اگر شما هم می خواهید به صورت دقیقتر تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی سئو را درک کنید، بهتر است این مقاله را مطالعه کنید.

آموزش بازاریابی در شبکه های اجتماعی,آموزش بهینه سازی سایت,آموزش سئو

در هر صورت، در این مقاله من ترجیح می دهم که بر روی موارد خاص تمرکز داشته باشم: با استفاده از شبکه های اجتماعی شما به چه چیزی می رسید؟

  1. تولید محتوا ارزشمند برای جذب لینک

در صورتی که سایت شما محتوای بسیار کمی دارد و یا محتوای شما به صورت ضعیف و بدون جذابیت نوشته شده باشد، چرا باید کسی بخواهد از لینک محتوای شما در سایت خودش استفاده کند؟

یکی از عوامل مقصر در این زمینه، محتوای خود تبلیغی می باشد. صفحات استاندارد وب سایت ها که سرویس و یا محصولات شما را تبلیغ می کنند و این که فقط در رابطه با شرکت شما به مخاطبین اطلاعات می دهند. این صفحات برای سئو سایت شما اهمیت زیادی دارند اما احتمالا نمی توانند موفقیت زیادی در شبکه های اجتماعی به دست بیاورند.

به جای تولید کردن یک جور محتوا به صورت مکرر و در وبلاگ خودتان، باید بر روی تولید محتوایی تمرکز داشته باشید که آموزنده تر باشد و کمتر تبلیغاتی باشد. شاید بتوانید یک مقاله آموزشی ارائه دهید تا خواننده ها بتوانند کاری را یاد بگیرند، می توانید مجموعه ای از نکات آموزشی را ارائه کنید، یک اینفوگرافیک زیبا ارائه کنید و یا چیزی را ارائه کنید که افراد مایل باشند با دیگران به اشتراک بگذارند.

نیازی نیست که شما حتما زمان زیادی برای این کار سپری کرده و یا حتما از مطالب خاص آموزش سئو استفاده کنید (اگرچه اگر شما زمان کافی دارید، بهتر است برای خودتان یک استراتژی بازاریابی محتوایی کامل را مشخص کنید). شما به سادگی می توانید چند پست وبلاگ کاملا عمقی داشته باشید و یا این که داده های جذاب و مفید ارائه کنید. در این صورت این فرصت را دارید که نه تنها در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شوید، بلکه لینک های مفیدی از سایت های قوی به دست خواهید آورد.

  1. ایجاد لینک در شبکه اجتماعی تاثیری نخواهد داشت

اگر شما می خواهید به هدف سئو سایت، بر روی شبکه های اجتماعی لینک سازی کنید، احتمالا کارتان موثر نخواهد بود.

بله سایت هایی مانند فیسبوک، توییتر، و لینکدین خودشان سایت های معتبری هستند؛ اما لینک هایی که از این سایت ها از حساب های شخصی ایجاد می شوند، خیلی لینک های معتبری نیستند.

نخست، بیشتر لینک ها از حساب های شخصی به صورت “no-followed” هستند این یعنی آن ها نمی توانند در موتورهای جستجو تاثیری داشته باشند.

دوم این که، از نقطه نظر موتورهای جستجو، حتی در صورتی که آن ها بتوانند باعث انتقال اعتبار شوند، بیشتر از طرف کاربران شخصی می باشد نه سایت شبکه اجتماعی (در نتیجه اگر کاربر فرد موثری نباشد، لینک ایجاد شده تاثیر زیادی نخواهد داشت).

مهمترین نکته با توجه به دوره های آموزش سئو این است که لینک هایی که در شبکه های اجتماعی ایجاد می شوند معمولا در اخباری قرار می گیرند که تنها چند دقیقه یا چند ساعت جذابیت و تاثیر دارند؛ در نتیجه خیلی مانند لینک های موجود بر روی وبسایت، قابلیت رویت بالایی ندارند.

به جای تلاش برای ایجاد لینک بر روی شبکه های اجتماعی، شما باید به دنبال روشی باشید تا دیگران شما را دنبال کنند. اما منظور ما این نیست که فقط سعی کنید کمیت افرادی که شما را دنبال می کنند را افزایش دهید.

آموزش سئو سایت,استراتژی شبکه های اجتماعی,بازاریابی شبکه های اجتماعی

  1. ایجاد طرفدار واقعی در شبکه های اجتماعی

داشتن طرفداران گسترده در شبکه های اجتماعی احتمالا ضرری به شما نمی زند، اما ممکن است آن قدر که شما انتظار دارید موثر نباشد.

به جای تمرکز تنها بر روی کمیت افرادی که شما را دنبال می کنند، بهتر است به کیفیت طرفداران خودتان هم دقت داشته باشید.

اگر تنها 100 نفر شما را دنبال کنند، از نظر سئو گاهی ممکن است این 100 نفر بهتر از 10.000 نفر باشند زیرا شاید 5 فرد موثر در زمینه کاری شما در این 100 نفر وجود داشته باشد که به صورت منظم، محتوا منتشر می کنند.

برای این که این افراد شما را دنبال کنند، بهتر است که:

  • به منظور ایجاد لینک آن ها را تحت فشار قرار ندهید: شما باید زمان بگذارید تا یک رابطه ایجاد کنید و باید این رابطه را به صورت یک شراکت در نظر بگیرید که بیشتر به صورت یک مشارکت دو طرفه عمل می کند.
  • محتوای آن ها را به اشتراک بگذارید. شما نباید بدون ارائه نظر، محتوای آن ها را ریتوییت کرده و یا اشتراک بگذارید. بلکه باید توییت خودتان را بنویسید و در رابطه با کیفیت محتوای آن ها و علت اهمیت آن، صحبت کنید. این موضوع باعث می شود که تاثیر بیشتری بر روی فرد موثر ایجاد شود.
  • با استفاده از لینک آن ها در پست های مهمان بر روی وبلاگ های بزرگ، سعی کنید به آن ها در کسب لینک کمک کنید. همانطور که Darren Rowse از ProBlogger می گوید: “چند سال پیش، یک وبلاگ نویس که اصلا در رابطه با او نشنیده بودم، یک مقاله برای نشریات کسب و کارهای بزرگ نوشت که باعث شد ترافیک بسیار زیادی برای من ایجاد شود. همین موضوع باعث شد که توجه من به آن ها جلب شود.”

اگر شما می خواهید از قدرت شبکه های اجتماعی استفاده کنید تا به صورت غیر مستقیم به سئو سایت خودتان کمک  کنید، باید تلاش کنید محتوای ارزشمند و جذاب ایجاد کنید، طرفداران صحیح در رسانه های اجتماعی به دست بیاورید و به طرفداران خودتان کمک کنید ( بدون این که انتظار خاصی از آن ها داشته باشید.)

شما احتمالا خواهید دید که به صورت طبیعی بک لینک های خوبی به دست می آورید و محتوا و سایت شما به صورت کلی، رتبه بندی بهتری را دریافت خواهد کرد.

شما به این مقاله قبلا رای داده اید

موضوع :
برچسب ها : آموزش سئو.سئو سایت.آموزش تولید محتوا.آموزش ایمیل مارکتینگ.نیوسئو,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 19 مرداد 1398ساعت 16:59 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 136 | |

7 نکته استثنایی برای انتخاب عنوان صفحه

 آموزش سئو,انتخاب عنوان خوب,انتخاب عنوان مناسب

در این مقاله ما به بررسی یک مطلب بسیار مهم در بحث سئو سایت می پردازیم. استفاده از عنوان صفحه جذاب برای افزایش کلیک در SERP ها موضوعی است که برای شما در نظر گرفته ایم. امروز می خواهیم در رابطه با عنوان مقاله صحبت کنیم که به صورت خاص، هدف من استفاده از عنوانی است که موجب افزایش ترافیک و رتبه بندی می باشد.

تاثیر عنوان در بهینه سازی سایت

حالا ممکن است شما از خودتان بپرسید که «آیا عنوان ها هنوز هم در سئو اهمیت دارند؟» قطعا اهمیت دارند! ما ارزیابی های بسیار زیادی در گذشته انجام دادیم. این مطالعه ها نشان داده است که شاید تاثیر تگ های عنوان نسبت به گذشته کاهش داشته باشد، اما آزمایش ها و مطالعه های بسیار زیادی وجود دارد که نشان می دهد گاهی تغییر دادن عنوان می تواند تاثیر محسوس و بسیار مهمی از نظر رتبه بندی داشته باشد. به همین علت هم است که در دوره های آموزش سئو اکثر اساتید مجرب شاهد توجه ویژه ای به این مورد هستیم.

⭐️ نکته مهم: نکته مهمی که افراد معمولا در رابطه با آن بی دقتی می کنند، موضوع نرخ کلیک است که این نرخ کلیک می تواند به صورت محسوس با یک عنوان صفحه مناسب، باعث افزایش ترافیک شما شود. چیزی که در این زمینه کاملا مشخص است، این است که ما متوجه شدیم با استفاده از عنوان جذاب شما می توانید نرخ کلیک خودتان را به صورت محسوس افزایش دهید و این موضوع باعث افزایش ترافیک و رتبه بندی شما می شود.

همچنین مشخص شده که افزایش نرخ کلیک باعث می شود که همیشه رتبه بندی شما نیز افزایش پیدا کند. در نتیجه شما از دو طرف به مزیت می رسید. به همین دلیل من می خواهم در رابطه با افزایش رتبه بندی، افزایش ترافیک و جذب بازدید کننده از طریق عنوان صفحه جذاب با شما صحبت کنم.

خب پس چیز مهمی که در این قسمت شما باید به یاد داشته باشید، این است که باید روش های مختلف را امتحان کنید هیچ کدام از این ترفند ها قرار نیست قطعا برای شما موثر باشد. سئو سایت مبتنی بر روش های عملی شکل گرفته است اما موفقیت واقعی زمانی ایجاد می شود که شما روش های مختلف را امتحان کرده و روش مناسب را پیدا کنید. در نتیجه شما باید بعضی از این ترفندها را امتحان کنید و ببینید که کدام موارد می توانند در شروع کار به شما کمک کنند.

  1. اعداد

اعداد به نوعی باعث برجسته شدن عنوان می شوند. مثلا  «5 نشانه از مکاشفه زامبی ها!» یا «تغییرات چطور باعث صرفه 22% در بیمه خودرو می شود»..

گرایش ادراکی یا برجستگی ممتاز: زمانی که شما این عنوان ها را در SERP ها مشاهده می کنید، معمولا این عنوان ها نرخ کلیک بیشتری را دریافت می کنند. این موضوع به دلیل گرایش ادراکی ایجاد می شود. مغز های ما به صورتی تمرین یافته اند که موضوعات برجسته را پیدا می کنند. زمانی که شما نتایج جستجو را بررسی می کنید، اطلاعات بسیار زیادی در این صفحه دیده می شود. در نتیجه مغز شما تلاش می کند تا یک مورد برجسته را پیدا کند که جذابیت دارد و اعداد یکی از بهترین موارد برای ارائه این برجستگی ممتاز می باشند. در نتیجه گاهی اوقات در شرایط خاص، شما می توانید با استفاده از اعداد در عنوان خودتان، به نرخ کلیک بهتری دست پیدا کنید.

  1. تاریخ ها

ما چند وقت پیش یک آزمایش بسیار جالب انجام دادیم و واقعا نتیجه جالبی را هم به دست آوردیم! عناوینی مانند «نامزد بازیگران اسکار 2017» و یا به صورت خاص تر « 10 کتاب برتر منتشر شده در سپتامبر 2017»، جزء موارد قوی هستند.

آموزش سئو,انتخاب عنوان خوب,انتخاب عنوان مناسب

ما متوجه شدیم که می توان از جستجوی کلمات کلیدی نیز این تاریخ ها را شناسایی کرد. یکی از مهم ترین یافته ها در این تحقیقات این بود که وقتی شما از ابزاری مانند Keyword Explorer یا Google AdWords یا SEMrush استفاده می کنید، باید به دنبال کلمات کلیدی در سال های گذشته باشید. در نتیجه اگر من برای امسال جستجو کنم، احتمالا داده های کافی برای 2017 نخواهم داشت در نتیجه بهتر است که من به دنبال «نامزد های اسکار سال 2016» بگردم.

  • استفاده از CMS: اگر شما از وردپرس استفاده می کنید، و یا اگر از پلاگین Yoast استفاده می کنید، می توانید تگ های عنوان خودتان را به صورت خودکار سال به سال و یا حتی ماه به ماه به روز رسانی کنید تا بتوانید از مزیت تاریخ در تایتل های خودتان بهره ببرید. البته استفاده از این کار در تمام شرایط کار درستی نیست اما برای عبارات جستجوی کلیدی خاص، این روش تاثیر بسیار خوبی دارد.
  1. طول

این موضوع یکی از چالش بر انگیز ترین موارد مبحث Title Tag در کلاس های آموزش سئو می باشد؛ زیرا باعث می شود که در زمان ارزیابی و یا بررسی تگ های عنوان، ما دچار تردید شویم. وقتی که شما در حال ارزیابی سئو سایت هستید به صورت قطعی دو مورد را پیش روی خودتان می بینید. شما عناوینی را مشاهده می کنید که خیلی کوتاه هستند مثلا «کت شلوار» و گاهی نیز مواردی را می بینید که خیلی خیلی طولانی هستند زیرا کلی کلمه کلیدی به زور در آن ها قرار گرفته است« کت شلوار های جنس مرغوب، کمربندهای چرم، کیفیت بالا».

خب حالا می بینیم این تگ ها که شاید تگ های خوبی هم باشند، اما دو مشکل اصلی در رابطه با آن ها وجود دارد. این تگ ها خیلی گسترده هستند. یعنی «کت شلوار» میتواند هر چیزی باشد. در واقع این تگ خیلی اطلاعات محدودی ارائه می کند و به سختی می توان فهمید که دقیقا در رابطه با چه چیزی است. شما سعی دارید نتایج را بررسی کنید تا نتیجه مورد نظر خودتان را انتخاب کنید. موتورهای جستجو نیز تلاش می کنند تا نتایج را به همین روش بررسی کنند. خب پس این تگ آیا در رابطه با کت شلوار است؟ مرتبط با خرید کت شلوار یا معرفی کت شلوار و یا وسایل جانبی آن است؟ واقعا حدس این مسئله سخت است.

مورد پژوهی: در یک تحقیق ما صدها هزار URL را بررسی کردیم و آن ها عنوان خودشان را کوتاه کرده بودند، زیرا گاهی تگ های بلند به نوعی باعث مشکل می شوند. اما تگ های کوتاه مشکلات کمتری دارند. شما معمولا تگ هایی که در موتور جستجو مشاهده می کنید، بلند هستند و گاهی کوتاه کردن تگ ها می تواند باعث افزایش محسوس در ترافیک و نرخ کلیک شود.

50-60  کاراکتر: این یکی از بهترین روش ها می باشد که با استفاده از آن، می توانید یک طول بهینه برای عنوان صفحه خودتان ایجاد کنید.

حالا وقتشه!   اینو بخون: راه های اسرار آمیز دستیابی به کلمات کلیدی برترپیشنهاد نویسنده این است که اول مقاله بالا را خوانده و سپس ادامه این مقاله را بخوانید.

استفاده از کلمات کلیدی برتر: زمانی که می خواهید تصمیم بگیرید که در زمان کوتاه کردن تگ از چه کلمات کلیدی در آن استفاده کنید، بهتر است شما یک جستجو برای کلمات کلیدی انجام دهید و آن کلمه ای را انتخاب کنید که کاربران و بازدید کنندگان شما به دنبال آن هستند.

خب مثلا اگر من به Analytics یا Google Search Console برود، می توانم ببینم که افراد به دنبال مثلا کلمه «کت شلوار» هستند. در نتیجه من می توانم با در نظر داشتن پارامتر های بالا، تگ «کت شلوار مرغوب مردانه» را در تگ خودم ارائه کنم. در نتیجه این تگ احتمالا باعث موفقیت شما می شود و مشاهده خواهید کرد که رتبه بندی تان بهبود یافته است.

  1. هم معنی ها و هم خانواده کلمات

خب همانطور که در مثال قبلی مشاهده کردید دسته بندی محصول مد نظر ما دسته ای از کت شلوار های مختلف بود. این موضوع گاهی می تواند به ما کمک کند اما باید بدانیم نگرش ما نسبت به قصد جستجو کننده شاید مطابق با هدف اصلی آن ها نباشد.

فرض می کنیم که شما برای کلمات کلیدی جستجو می کنید و کلمه کلیدی برتر شما «تاکسی های ارزان» می باشد. شما می خواهید سایت خودتان را برای این کلمه بهینه سازی کنید. خب، مردم به روش های مختلف به دنبال این کلمه می گردند. ممکن است آن ها از کلمه «تاکسی های مقرون به صرفه» و یا «خودرو سواری کم هزینه» و یا ترکیب های دیگر استفاده کنند.

انتخاب عنوان مناسب برای سئو,بهینه سازی عنوان سایت,سئو عنوان

در نتیجه شما باید سعی کنید هم خانواده و یا هم معنی کلمات مختلف را در نظر بگیرید و یک عنوان صفحه جذاب بسازید. در نتیجه تگ من می تواند به این صورت باشد «تاکسی های سریع، خودرو های ارزان و سواری مقرون به صرفه» باشد. این تگ برای سه عبارت کلیدی مختلف بهینه سازی شده است که در محدوده 50 تا 60 کاراکتری قرار دارد و احتمالا این موارد باعث می شوند که شما رتبه بندی بهتری به دست بیاورید.

  • استفاده از ابزار کلمه کلیدی یا SERP ها: یکی از روش هایی که شما با استفاده از آن می توانید هم معنی ها و یا هم خانواده های مختلف را به دست بیاورید، استفاده از SERP ها می باشد. شما می توانید کلمه کلیدی خودتان را در SERP ها تایپ کنید. سپس ببینید که چه مواردی در نتایج جستجو نمایش داده می شود. این کار معمولا باعث می شود شما انواع هم خانواده های مختلف کلمات را مشاهده کنید که افراد به دنبال آن ها هستند و همچنین می توانید از قسمت people also ask در انتهای صفحه نیز استفاده کنید. ابزار کلمه کلیدی مورد علاقه شما، مانند Keyword Explorerیا SEMrush یا هر ابزار دیگری که استفاده می کنید می تواند در این زمینه به شما کمک کند. Google Search Console نیز یکی از بهترین ابزار و منابع اطلاعات برای یافتن ترکیب های مختلف از کلمات کلیدی می باشد.
  1. فراخوان عمل

حالا باید بگوییم که شام معمولا کمتر کلمات فراخوان عمل را در جستجوی کلمات کلیدی تان مشاهده می کنید اما این کلمات گاهی می توانند باعث شوند افراد بر روی سایت شما کلیک کنند. این کلمات در واقع فعل های عملی هستند.

کلمات عملی: خرید، پیدا کردن، دانلود کردن، جستجو، گوش دادن، نگاه کردن، یاد گرفتن و دسترسی از مهمترین این کلمات به شمار می رود. زمانی که شما از این موارد استفاده می کنید، این کلمات باعث می شوند که تهییج بیشتری در مخاطب ایجاد شود زیرا نشان می دهند که کاربر می تواند ورای کلمات کلیدی، با کلیک کردن بر روی سایت شما کاری را انجام دهد. در نتیجه آن ها الزاما این کلمات را در جستجوی خودشان تایپ نمی کنند اما وقتی که این کلمات را مشاهده می کنند با خودشان می گویند « اوه! فکر کنم از این سایت می توانم چیزی را دانلود کنم». این روش باعث می شود که یک امتیاز ویژه اضافی برای سایت شما ایجاد شود که باعث افزایش نرخ کلیک در سایت شما می شود.

  1. کلمات کلیدی ارجاعی برتر

این موضوع یکی از روش هایی است که معمولا مورد غفلت واقع شده است اما مفهوم پیچیده ای را بیان می کن. گاهی ما صفحه خودمان را برای یک مجموعه از کلمات کلیدی بهینه سازی می کنیم اما ترافیکی که به سایت ما می آید، از یک مجموعه دیگر از کلمات کلیدی می باشد. اما چیزی که قدرت زیادی دارد این است که وقتی افراد کلمات مد نظر خودشان را در جعبه جستجو تایپ می کنند و همین کلمات را در عنوان خود مشاهده کنند، قطعا با نرخ بیشتری بر روی کلمات کلیک می کنند.

به عنوان مثال، من در همین سایت به analytic خودم رفتم و به  Followerwonk نگاه کردم . متوجه شدم که کلمات کلیدی ارجاعی برتر در  Google Search Console شامل موارد «جستجوی توییتر، بایوس جستجوی توییتر» و « تحلیل توییتر» می باشد. این موارد کلماتی بودند که افراد به دنبال آن بودند و سپس بر روی سایت ما در گوگل کلیک کرده بودند.

در نتیجه با استفاده از این اطلاعات من عنوان هایی مانند «جستجو برای بایوس توییر، ابزار تحلیل توییتر» را ایجاد کردم. این عناوین، موارد بسیار قوی بودند و من نسبت به آن ها واقعا حس خوبی دارم. اما شما می توانید مشاهده کنید که این تگ شامل اکثر کلمات کلیدی می باشد که افراد جستجو می کنند. در نتیجه وقتی مثلا من کلمه «تحلیل توییتر» را در جعبه جستجو تایپ کنم و یک نتیجه مثلا «ابزار تحلیل توییتر» پیش روی من قرار بگیرد، قطعا بر روی آن کلیک می کنم.

در نهایت باید به این موضوع اشاره کرد که شما باید صفحه خودتان را بهینه سازی کنید، نه فقط برای ترافیکی که تلاش دارید دریافت کنید، بلکه برای مقدار ترافیکی که واقعا دریافت می کنید نیز باید این کار را انجام دهید. زمانی که شما بتوانید بین این دو مورد تطابق ایجاد کنید، احتمالا در تمام ابعاد قدرت بیشتری خواهید داشت.

  1. سوالات

سوالات یکی از بهترین ابزارها برای ایجاد یک عنوان جذاب هستند که در سئو سایت تاثیر زیادی داشته باشد. مثلا «پروانه ها به کجا مهاجرت می کنند؟» . مثلا این تگ می تواند برای کلمه کلیدی «مهاجرت پروانه ها» بسیار عالی باشد. اما با پرسیدن سوال، شما می توانید باعث شکل گیری کنجکاوی در کاربران شوید و در نتیجه آنها انگیزه پیدا می کنند تا بر روی سایت شما کلیک کنند.

اما گاهی شما با پرسیدن سوال می توانید به featured snippet هم برسید. بریتنی مولر یک پست بسیار عالی در رابطه با این موضوع نوشت و نشان داد که گاهی با استفاده از عنوان هایی که سوال درون آن ها قرار دارد، شما می توانید به ویژگی های خاص SERP ها مانند people also ask و یا featured snippet برسید.

خب این هم از هفت نکته برای تقویت عنوان صفحه سایت که امیدواریم برای شما مفید بوده باشد. امیدواریم که نظرات خودتان را با ما در میان بگذارید.

شما به این مقاله قبلا رای داده اید

موضوع :
برچسب ها : آموزش سئو.سئو سایت.آموزش تولید محتوا.آموزش ایمیل مارکتینگ.نیوسئو,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 19 مرداد 1398ساعت 17:00 توسط علی ابراهیمی | تعداد بازديد : 111 | |


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد